Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúra mellett szedtek...

Fogyókúra mellett szedtek vitaminokat?

Figyelt kérdés
Kell szerintetek kiegészítésnek C vagy vmilyen vitamin? Elég sok zöldségfélét eszek, de többnyire párolva. Ez elég, vagy?

2017. jún. 25. 17:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Jajj, már megint ez a C vitamin. Az emberek elmondják magukról hogy ők szednek vitamint... Ja 1 félét a 12 (vagy nemtudom én) féléből. Multivitamint szedj. Főleg olyan lenne jó, amiben sok zsírban oldódó vitamin van, mert diéta alatt gondolom elég kevés zsiradékot eszel.
2017. jún. 25. 19:53
 2/7 anonim ***** válasza:

Régebben sosem szedtem vitamint, még amikor kövéren fogytam sem, elég sokat s jól ettem, de most már azért szükségét érzem, főleg szálkásításkor, túl kicsi a keretem s ennek zöme zsír.

Aszkorbinsav, igen, plusz magnézium, kálcium, de néha multivitamin is megy, bár a fentieken kívül sok problémám nem lehet, jó az étrendem. Nem szedem őket rendesen, mindennap, de tényleg igyekszem az étkezésemen belül megoldani szinte mindent.

A nyers zöldségekre nagy súlyt fektetek már évek óta. Eleve ki tudja, mennyi C-vitamin van bennük, de ha még hőkezelem is, fogalmam sincs, mennyi marad. Plusz jólesnek nyersen s egyszerűbb is megfogni és enni, mint főzögetni (bár én zsírban szoktam sütni őket, mert úgy ízlenek). Ha nemszedek külön C-vitamint, akkor sem kapok skorbutot, úgyhogy nyilván van bennük C-vitamin, csak kérdés, mennyi, illetve hogy az embernek mennyi az ideális. Úgyhogy eszem aszkorbinsavat is néha, ártani biztosan nem árt, olcsó meg minden. A mai limonádémban is van a citromlé, limelé s a gyömbér mellett. Szeretem a savanyút :)

2017. jún. 26. 13:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Napi 1-2 óra intenzív mozgást végzek heti 5x, úgyhogy muszáj. Scitec Multi Pro Plust szedek, emellé még pluszben 1000-es C-vitamint (ha durvább izomlázam van) illetve néha D-vitamint (bár ez nyáron nem olyan fontos), meg a szívem miatt Q10-et (szerencsére nincs vele gond, de sajnos a rizikó nálam fokozott).

Az a baj, hogy a zöldségek vitamintartalma ma már alapból kevés.

Én arany középútként a Scitec Mega Daily One-ját ajánlom neked, ez egy elég jó árú és összetételű multivitamin, a 120 tablettás 2 hónapig elég.

2017. jún. 27. 00:09
 4/7 anonim ***** válasza:
"Főleg olyan lenne jó, amiben sok zsírban oldódó vitamin van, mert diéta alatt gondolom elég kevés zsiradékot eszel." - És akkor miben is fog oldódni?
2017. jún. 28. 20:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Előzőnél a pont. Amúgy a hormonrendszer miatt is kell zsírt enni, egészségtelen a zsírfóbiás étkezés. De nem kell sok, így a többségnek, aki nem kerüli ádázul a zsírt, a minimum azért valószínűleg megvan.
2017. jún. 28. 20:48
 6/7 anonim válasza:
Én a Fitline termékeket javasolnám. De nem csak vitaminokat árulnak hanem étrendkiegészítőket meg ha fogyni szeretnél akkor keress rá az oldalukon és tanácsokat is kapsz hogy milyen terméket szedj és miket egyél.
2017. júl. 4. 22:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, utánanézek az ajánlott oldalnak.
2017. júl. 5. 05:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!