Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van olyan aki nem jar naponta...

Van olyan aki nem jar naponta nagy wcre megis vekony testalkatu? Es van olyan aki mindennap jar megis duci? Segitenetek? Nem ertem

Figyelt kérdés

Nagyon butan fogom feltenni a kerdest de tenyleg nem ertem ezt kerlek ne szoljatok le , megakarom erteni.

Szoval van pl apukam aki mindennap jar wcre megse vekony testalkatu egyaltan.

Most akkor az,hogy milyen gyors az anyagcserenk nem fugg ossze azzal hogy milyen gyakran jarunk wcre? Vagy attol meg lehet gyors az anyagcsereje hogy “husosabb”?

En eddig azthittem,hogy aki mindennap jar wcre az mindig egy vekony kinezetu ember merthat ez azt igazolja hogy gyorsan emeszt, de pl egyik legjobb baratnom is vekony testalkatu es megis van hogy egyhetig nemtud elmenni wcre .... csak megse ertem🤷🏼‍♀️ de vegulis akkor szerintem - ahogy most latom a helyzetet - itt minden a testmozgason es az egeszseges taplalkozason mulik, tehat akkor fog az ember fogyni ha mozog es egeszsegesen taplalkozik nem attol,hogy napi 1-2x mindennap eltud menni wcre... ez igaz?

segitsetek megerteni

2018. dec. 21. 18:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A nagywc pedig heti 2 alkalom és napi 2 alkalom között teljesen normális. Persze ha valaki napi 2-t szokott, és már két-három napja nem volt, akkor valószínűleg valami gond van, szóval magadhoz kell mérni.
2018. dec. 21. 20:08
 12/14 anonim ***** válasza:
Számolgatod itt a dolgokat, de ne gondold, hogy minden a vécén jön ki, az csak egy töredéke a dolgoknak. Az ennivaló nagy része elég, a test fűtése lesz belőle, a folyadék meg akár bőrön át is párolog...
2018. dec. 22. 01:46
 13/14 anonim ***** válasza:
51%
Az anyagcsere, amit a hízás-fogyás témakörben említeni szoktak, sajtszintű folyamat, az egyes sejtek energiaigényére utal. Ha gyors az anyagcseréd, a sejtjeidnek több energiára van szüksége ugyanazon feladatok ellátásához, mint a lassabb anyagcseréjűeknek. Egyébként, ha a lassú anyagcseréjű nem eszi túl magát, nem fog elhízni.
2018. dec. 22. 09:38
 14/14 anonim válasza:
napi 1200-1300 kalóriát eszem, ülőmunkát végzek. heti kétszer fektetek kábelt évek óta...én így működöm jól.
2018. dec. 22. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!