Van olyan aki nem jar naponta nagy wcre megis vekony testalkatu? Es van olyan aki mindennap jar megis duci? Segitenetek? Nem ertem
Nagyon butan fogom feltenni a kerdest de tenyleg nem ertem ezt kerlek ne szoljatok le , megakarom erteni.
Szoval van pl apukam aki mindennap jar wcre megse vekony testalkatu egyaltan.
Most akkor az,hogy milyen gyors az anyagcserenk nem fugg ossze azzal hogy milyen gyakran jarunk wcre? Vagy attol meg lehet gyors az anyagcsereje hogy “husosabb”?
En eddig azthittem,hogy aki mindennap jar wcre az mindig egy vekony kinezetu ember merthat ez azt igazolja hogy gyorsan emeszt, de pl egyik legjobb baratnom is vekony testalkatu es megis van hogy egyhetig nemtud elmenni wcre .... csak megse ertem🤷🏼♀️ de vegulis akkor szerintem - ahogy most latom a helyzetet - itt minden a testmozgason es az egeszseges taplalkozason mulik, tehat akkor fog az ember fogyni ha mozog es egeszsegesen taplalkozik nem attol,hogy napi 1-2x mindennap eltud menni wcre... ez igaz?
segitsetek megerteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!