Hogyan tudnék fogyni 10-15 kilot?
Te normális vagy? vagy anorexiás? 170-hez 49???
hát ha csontváz akarsz lenni,lelked rajta.
Sztem meg arra ne hallgass aki túl soványságba hajszol.
Úristen...ez már egy betegség.
Egy embernek mindig kell lennie annyi ideális többletnek amit fel tud használni ne adj isten betegség esetén.
Kérdezz meg inkább egy orvost,vagy dietetikust.
A környezetedben élők meg tudnak tanácsot adni hogy hogy is jó a súlyod,mert ők látnak.
Utánanéztem a neten a 170-hez 63 kg az ideális.
Ennyit erről.
De nem szeretm az ilyet vékony de azért aszalódni akar tovább,neked önértékelési zavarod van,vagy túl sokat bámulod a modelleket.Legalább ne adj tanácsot.
nézzétek meg . Nincs önértékelési problémám ,de biztos nem a 63 kg a normális nekem mikor kis husi vagyok 58 kiloval...
A tükröt nézni butaság,hiszen aki anorexiás az 30 kilósan is kövérnek látja magát.Még hogy husi....nevetséges.Na itt látni h nem vagy 100-as,tudod ki a HUSI a 80kg-os.
Jesszusom én nem vitázom ilyennel,csak léci ne vigyél rossz irányba másokat,a saját testeddel azt teszel amit akarsz,de nem találsz olyan dokit aki ezt jónak mondja.
ez mien kalkulátor már? már bocs de ideális testsúly jelentése h orvosilag ideális.és 175 cmhez kidobott nekem 58 kg-ot. 60 vagyok és normális.az 58 is elmenne rajtam simán.de bnőm 55 és már alultáplált,nem adhat vért se.szal az 58 nem ideális.max női szemmel.
ne higgy ennek a kalkulátornak.
bocs az offért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!