17L vagyok szeretnék fogyni vagy 10-15 kilot. Szerintetek két honap alatt jó étrend, rendszeres testmozgás alatt összejön. Segítsetek minden válasz érdekel 156cm 68 kg Mennyi az ideális testsúly.
A magasságodhoz kb.55-58kg a megfelelő,2 hónap alatt ha komolyan csinálod akkor le lehet adni simán,én most diétával(nem mozgok semmit)5kg-ot fogytam 3 hét alatt.
2010. jún. 27. 22:42
2/22 anonim válasza:
Bocsi h belekérdezek de hogy csináltad??
2010. jún. 27. 22:45
3/22 anonim válasza:
Nekem az almaecet fogyasztása nagyon bejött(napi 3x evőkanálnyit vízzel),azonkívűl csak teljes kiőrlésű kenyér,gyümölcs,sovány hús,édesség semmi,ja és este 7 után nem eszek.Most már ott tartok,h nem is kívánom a csokit sőt semmilyen édeset.Az első hét volt nehéz.Most 5kg-nál tartok,de még 5-öt szeretnék.
2010. jún. 27. 22:57
4/22 anonim válasza:
Első vagyok/voltam:
Jaj még azt elfelejtettem hogy néha (hetente 1x)becsúszott bűnözés is pl pizza,(de nem este és ez a fő)mégis fogyok,nagyon jó érzés,és ez ösztönöz tovább,pedig az elején azt hittem nem fog menni.
2010. jún. 27. 23:02
5/22 anonim válasza:
bocs az offért, de gyümölcsből annyit ettél, amennyit csak akartál este hétig?
2010. jún. 27. 23:05
6/22 anonim válasza:
Igen,akármennyit,eper,alma,dinnye, soha nem számoltam kalóriát,annak nem vagyok híve.
Egészséges kevésbé hizlaló étel, este semmi max 1 pohár tej vagy joghurt ha nem bírod,vagy ég a gyomrod.
Nem szeretem az ilyen meg olyan divatos diétákat,magam alakitom ki az étrendem és ez válik be.
2010. jún. 27. 23:17
7/22 anonim válasza:
Szerintem sokan ott hibázzák el,hogy halálra éheztetik magukat aztán meg jojo effektus.
Még azt elfelejtettem mondani hogy tavaly szültem,tehát ezért is külön örülök,mert szülés után nehezebb fogyni,mégis haladok. :)
2010. jún. 27. 23:21
8/22 anonim válasza:
kort nem írok, még eltiltanál a módszeredtől.;) de kipróbálom.:D:D
2010. jún. 27. 23:27
9/22 anonim válasza:
Jól teszed,és ezzel nem is ártasz magadnak mint a sok fogyitabletta stb.
Sok sikert.:)
2010. jún. 27. 23:37
10/22 anonim válasza:
Nem az 56-58 kg az ideális súlyod .Ne hidd el ! Én vagyok 170 és 58 kg és nekem is van mit leadnom. Neked olyan 49 lenne az ideális. Amúgy én is most a nyáron leszeretnék fogyni 10 kg-ot. Szóval most szurkolok mindkettőnknek :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!