Anorexia - mindenképpen depresszió indítja el?
Figyelt kérdés
2010. jún. 27. 19:42
1/5 anonim válasza:
nem. okozhatja a csontsovány modellek által támasztott "testképideál". no meg gyógyszer is! (pl. néhány antivirális szer)
2/5 anonim válasza:
Na meg persze okozhatjak a szulok is a tul magas elvarasokkal!
3/5 A kérdező kommentje:
Általában minden étkezési zavarra jellemző?
2010. jún. 27. 20:09
4/5 anonim válasza:
A depresszió nem igazán vált ki anorexiát, bár az igaz, hogy aki depressziós, az nem bír enni, nem is érdekli az evés. Az anorexia általában egy "egyszerű" fogyókúrával kezdődik, és aztán az illető nem tud leállni.
5/5 anonim válasza:
nálam péladául depesszióból indult, soha nem akartam fogyni előtte, de nem volt étvágyam, és egyszer csak elkezdtem foglalkozni a súlyommal, azóta próbálok ebből kiszállni, bár tény, hogy tényleg kövér vagyok..(160/48.2)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!