Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik fogyókúra vált be a...

Melyik fogyókúra vált be a legjobban? írnáltok eredményeket?

Figyelt kérdés
honnan indultál, hova jutottál, mennyi idő alatt. szükségem van egy pontos iránymutatásra, ezért nem gyártok magamnak étrendeket, stb, de annyiféle van, hogy nem bírom kitalálni, melyik lenne a legjobb
2010. jún. 27. 14:54
 1/4 anonim ***** válasza:
2 hónapja fogyózom. az első hónapban csak az étrendemen változtattam nem fogytam semmit pedig tényleg nagyon odafigyeltem, hogy mit és mennyit eszem. Aztán elkezdtem mozogni. Heti 3-4-szeri futás utána 30 perc torna, azt eszem és akkor amikor akarok és 3 hét alatt fogytam 3,5 kg. Szóval én leginkább a mozgásra buzdítanálak. Futás, biciklizés, úszás, lehet kapni egy csomó torna dvd-t, de neten is van egy csomó ami online nézhető.
2010. jún. 27. 16:05
 2/4 anonim ***** válasza:
8 hónap alatt 99-ről 69-re. napi 40 perc futás... vacsi nem volt. ennyi.
2010. jún. 27. 17:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Életmódváltás!!!!

Kiderült liszt érzékeny vagyok,kaja drasztikusan megváltoztatva.No cukor,no liszt!! Heti 3x4x kőkemény sport.

Nagyon jól nézek ki ,de nem hagyom abba hanem életem végéig szándékozom így is maradni:))))

Sok sikert

2010. jún. 27. 18:40
 4/4 A kérdező kommentje:
második: nemmondod hogy így sikerült?! Nagyon ügyes vagy!!
2010. jún. 28. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!