Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehetséges fogynom? 16...

Hogyan lehetséges fogynom? 16 éves,163 centi,101 kilós lány.

Figyelt kérdés

~17 éves lány vagyok, 163 cm és 101 kiló a tegnap előtti háziorvosnál végzett mérésen. Testmozgásra időm sincs sok a suli mellett, helyem se egy egyszobás házban nagyon. Futni ugye nem futhatok, mert begörcsölget a vádlim, amikor jól esik neki, és ilyen testalkattal nehéz is, mert nem is bírom sokáig.

Az étkezésem kontrollálására az jutott az eszembe, hogy egy lány mesélte nekem, hogy ő úgy tudott lefogyni, hogy napi ötször, bármit és keveset evett, így fenntartotta a "feldolgozást" és pluszba azért kocogott is. Ez talán nekem is jó? Azt tudom, hogy a napi 5-ben jó lenne kétszer gyümölcs/zöldség és hogy sok vizet kell inni...

"Edzésként" nem sokat tudok tenni, talán csak napi 1 óra ütemesebb gyaloglás ( bár görcsöl tőle a lábam... ) és gyerekdobálás és hasonlók unokatesóméknál. Talán meg tudnék oldani hetenként legalább egyszer egy sulis konditermezést két óra között, de sajnos délután nem, mert akkor a kopasz metálos srácok nyomulnak benne :)

Biciklim sajnos nincs, szobai se. Sajnos csak így tudok érte dolgozni, persze ha tudtok helytakarékos és lehetőleg görcsölésmentes tréninget, szóljatok...

Ui.: Számításaim szerint 40 kilót kéne leadnom...

És jövőre már karcsúbban akarok ballagni, az cirka másfél év talán még.

2008. nov. 6. 15:36
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

nagyon köszi a válaszokat :)

Kettes: Azért én még megpróbálkozom vele :D

2008. nov. 10. 21:03
 12/18 A kérdező kommentje:
Ha valakinek lenne még ötlete, kérem, írjon!
2008. nov. 12. 15:21
 13/18 anonim válasza:

Szia!

Én ugyan 35 éves vagyok, de a fogyis gondok ugyanúgy sújtanak. :) Ennek az évnek az elején 10 kilót fogytam 2 hónap alatt. A módszerem az volt, hogy 17 óra után nem ettem már, csak ittam, persze nem cukros löttyöt. Kétnaponta tornáztam, nekem a súlyzózás jött be, a röplabda mellett ezt kedveltem meg leginkább.Persze néha a szívet is meg kell dolgoztatni, ehhez jó egy stepper is. Ez a 10 kiló azóta sem jött vissza, pedig közben felhagytam sajnos az ennyire intenzív kúrával.

2008. nov. 15. 00:22
 14/18 anonim ***** válasza:

(nov. 9. 3:05)

Hali!

Nemazért, de a testtekercselés szerintem nagyonis jó! Nem fogyaszt, nem leszel tőle soványabb, de a narancsbőrt elég jól el tudja tüntetni, főleg ha még infraszaunával is párosítod. Nem lesz tőle kevesebb zsírsejted, nem történik vlmi nagy varázslat, de sokkal simább lesz a bőröd, és ez máris jó érzés, erőt ad a továbbiakhoz.

Azt pedig senki nem mondta, h több kalória van a kajában este, mint reggel, de télleg hizlalóbb este enni, mert ahogy írtad, elraktározza a szervezet.

Viszont eszembe jutott egy érdekes kérdés. 19 éves vagyok, 94 kg, 163 cm, és már eslő osztályos korom óta kövér vagyok. De nem ez a fura, hanem hogy teljesen jól tudok mozogni, futok, ugrálok, minden, még van is olyan nálam sokkal soványabb, akit lekörözök futásban, pedig nem vok izmos. Mért bírok jobban a súlyommal, mint mások ugyan ezekkel a paraméterekkel??

2009. jan. 5. 14:06
 15/18 anonim válasza:

1-Szokj rá a spurira!!! nemérzed ha fáj a lábad!

nem fáradsz, nemleszel éhes, hamar lefogysz!!!

2- NEZABÁLJ!!!

2010. jan. 15. 09:38
 16/18 anonim ***** válasza:

14:06-os! Az utolsó bekezdés, amit írtál, az az én kérdésem! Én tettem fel 2009.01.05-én. A kérdés után ott is vannak a válaszok, ha érdekel, hogy miért van, csak nem értem, h ezt miért írtad be :) Miezez? :D:D

Amúgy kedves kérdező, én 20 éves vagyok, mostmár 100 kg, és szintén 40 kg-t akarok leadni, remélem sikerülni fog :D Sőt, biztos!! :D

Nagyon jó tanácsokat írtak neked, habár a tekercselésre én is azt mondom, hogy van értelme, nem lefogyaszt, de simább lesz a bőröd tőle, és az nagyon jó érzés, tényleg kevesebb a narancsbőr. És tényleg gyakrabban kell enni, az nem jó, ha már alig eszel, meg nagyon keveset. Napi 5-6x egyél, sok zöldséget és sovány húst, halat, és én azt ajánlom, hogy a kenyeret, fehérlisztből készült pékárut, krumplit, tésztát, édességeket teljesen hagyd el! Gyümölcsöt csak délelőtt egyél, reggeli legyen bőséges, ebéd kevesebb legyen, de akármi lehet, úgy mint a reggeli, inkább reggel bűnözz, mint este, és a vacsi az kevés legyen. A Tízórai és az uzsi max 1 alma vagy répa legyen, vagy joghurt, és vacsira fehérjét fogyassz! Heti 3x 45 perc/1 óra mozgás jó lenne, de ne minden nap mozogj, mert a szervezetnek pihenésre is szüksége van, regenerálódára. Ha nem tartasz pihenőnapot, akkor nem érsz el olyan eredményt, mintha csak heti 3x edzenél. A vérnyomás zsírégető tartományáról meg az aerob edzésről gondolom már szólnom sem kell, biztosan tudod. Sok sikert és sok-sok-sok kitartást! :) Esetleg fogyózhatnánk együtt mi hárman, akik 100 kg körül vagyunk :)

2010. jan. 16. 20:00
 17/18 anonim ***** válasza:
2010. jan. 16. 20:00
 18/18 anonim ***** válasza:
Szia! Látom már jó régen tetted fel a kérdést, de hátha olvasod még. Hol tartasz most, mennyit sikerült fogynod? Érdekelne, főleg, mert hasonló cipőben járok!
2010. márc. 26. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!