Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lány vagyok,12 éves,167 cm...

Lány vagyok,12 éves,167 cm magas és 55 kiló. Szerintetek ez sok? És ha igen, mennyit kéne fogynom?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 17. 16:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez nem sok.
2011. ápr. 17. 16:26
 2/6 anonim válasza:
84%
12 évesen nem igazán kéne ilyenekkel foglalkoznod. egyébként pont az, hogy túl sovány vagy, akkor kéne fogynod, ha kb 80 kiló lennél. most mondanám, hogy próbálj izomra hízni legalább 5 kilót, de gondolom a hiúságod és a frusztráltságod nem engedi:D
2011. ápr. 17. 16:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Én pont ennyi vagyok és soványnak tartanak. De mivel 12 éves vagy még nőni is fogsz és hizni is, ez nem a felnőttkori súlyod. Úgy hogy még nem kell ezzel foglalkozni. 167 kg az ideális a 60 kg. De te még biztos nőni fogsz!
2011. ápr. 17. 16:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
ez annyira hihetetlen, hogy nem igaz... anno (9 éve) mikor 12 voltam, gőzöm nem volt róla, hogy hány kg vagyok, és a fogyókúrát is csak onnan ismertem, hogy anyukám hébe-hóba csinálta. hogy mivel töltöttem ki helyette az életem? játszottam, sportoltam, olvastam, zenét hallgattam, tanultam, a barátnőimmel lógtam...
2011. ápr. 17. 16:32
 5/6 anonim ***** válasza:
47%
A tinik most korábban érnek sajnos. Sokkal több információt kapnak, gyorsabban fejlődnek szellemileg mint mi. Meg kell szoknunk hogy már a 12 éves retteg hogy el ne hizzon. Nem kellett volna kitalálni a barbi-babát.
2011. ápr. 17. 16:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jótanácsokat :)
2011. ápr. 18. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!