Terhesseg elott van ertelme lefogyni?
Nekem spec diétáznom kellett a 3. babámmal, és kapaszkodj meg, terhesség közben fogytam! :D A kórházból kevesebb kilóval mentem haza, mint ahogy teherbeestem.
A legtöbb fogyókúra HOLNAP kezdődik. ;)
Elöször is, ha az M-es méret kicsi rád, akkor nem 6-7 kg fölösleged van, hanem ennek legalább a duplája.
Másodszor meg kellene tanulnod annyit és úgy enni, hogy ne hízz folyamatosan, és ez nem azt jelenti, hogy ne egyél egy ideig kenyeret meg tésztát, hanem maximum annyit, ogy ebböl kevesebbet és sokkal több zöldségfélét, és kevesebb zsírt - magyarul életmódváltásra van szükséged és nem fogyókúrára!
Harmadszor terhesség alatt nem kell elhízni (söt éppen az a jó, és egészséges, ha nem teszed), a gyerek miatt maximum 10-12 kg többlet az, ami még jogos, a többi azért van, mert a terhes nö túleszik, többet, mint kellene.
Szóval ha értelmesen akarod megoldani, akkor elöször normál súlyra beállsz életmódváltással, ezt tartod a terhesség alatt is és akkor sem hízol fölöslegesen.
"Elöször is, ha az M-es méret kicsi rád, akkor nem 6-7 kg fölösleged van, hanem ennek legalább a duplája."
Először is ezt miből gondolod? Főleg a mai méretezésnél.
Ha valaki a normál testsúly kategóriában van, akkor annak az S-es méret a jó. Az M-es legalább 10 kg túlsúly esetén passzol, ha ez is kicsi, akkor ennél több a fölösleg.
A testvérem kb 20 kg-mal több, mint kellene (16o cm 75 kg) és M-es méreteket visel.
Rám a M-es, néhány szabásnál az L-es a pont jó, de egyáltalán nincs túlsúlyom, kicsit vékony is vagyok, 168 centi. Ha valaki magasabb, annál az S-es a girhes kategória nem a normál. (Eleve miért a small lett a normál?)
Ruhaméretre nagyban hat a magasság, csontozat, alak, edzettség és a ruházat gyártója is; így csupán ebből túlsúlyra következtetést levonni nem lehetséges.
Egyébként a ruhaméreteket szabadon használhatják a gyártók, így ami 34-es valahol, az máshol 36 vagy 38-as stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!