Ki hogyan tudott lefogyni kisgyerek mellett?
1. vagyok..
Igen, én is anyuka vagyok, 5 múlt a gyerkőc.
Én 78-al estem teherbe, pont 100 voltam, mikor szülni mentem, most vagyok 68.
Én rengeteget sétáltam, séta közben mindig elintéztem amit kellett. Vásárlás, patika. Sportolni nagyon nem jártam, kb. 1,5 éves korától fél évig jártam kangoo-ra, az segített beindítani a dolgokat, de ennyi. Odafigyeltem arra, hogy minél kevesebb cukrot egyek, nekem az édesség a gyengém, nem tudok ellenállni.
Ha 1 éves mellett ennyire nincs időd, akkor tényleg nagyon rosszul osztod be. Párod nem tud vigyázni a gyerekre?
Alvásidőben lehet sétálni vele, 3-4 óra séta megoldva, sport kipipálva. A házimunkát csináljátok együtt! Picit tovább tart ugyan, de adsz neki egy kis seprűt, valami rongyot, és látja hogy te hogy csinálod, később utánozni fog. Porszívózni is lehet nyugodtan, amíg ébren van. Ha nagyon zavar közben, tedd addig járókába. Fiam most is imád takarítani!
Amúgy meg írtad, hogy a párod tészta és húsevő.. na bumm.. Csinálsz husit, neki tésztát, te meg eszed salátával a husit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!