Kinek hogy sikerült terhesség után, szoptatás mellett
lefogyni?
Hát, nekem sehogy!22kg jött fel terhesség alatt.szoptatás alatt semennyit sem fogytam, ahogy a szoptatás elmaradt, azonnal leszaladt 3hét alatt 8 kg.utána 3 hónap alatt ismét én voltam én.
2010. nov. 17. 12:46
En kb 6 honap alatt fogytam vissza a terhesseg elotti "allapotomra", teljesen magatol ment. Talan kicsit meg tobbet is fogytam mint ami feljott sajnos, vekony alkat vagyok... Kicsit banom is, mert a parom mindig hangoztatja, hogy mennyire tetszett neki az a par plusz kilo... :)
Ja, most lesz 8 hos a picur , es meg szopizik, de ugy veszem eszre, hogy mar nem fogyok.
2010. nov. 17. 18:26
3/13 A kérdező kommentje:
Szóval ne is reménykedjek?... Második:hogy én mennyire irigyellek.Tök jó lenne,ha tudnék adni neked az enyémből,mindketten jobban éreznénk magunkat:)
Én 8 kilót híztam a terhesség alatt, a szülés után két héttel már kevesebb voltam, mint a kiinduló állapot.
2010. nov. 19. 11:46
12 kilót híztam a terhesség alatt, mire haza mentünk a kórházból (1 hét) 10 kiló lement. Aztán a szoptatás alatt elkezdtem hízni, visszaszedtem a 10 kilót, ami a szoptatás elhagyása után sem ment le. Most ismét terhes vagyok (157 cm és 70 kg), így szóba sem jöhet a fogyókúra.
2010. nov. 19. 11:55
Én a terhesség alatt 13 kg-t híztam, úgy fél év múlva már az eredeti súlyomnál voltam, 1 év után pedig már mínusz 5-6 kg-nál. Én mindig azt mondtam a gyerekem a legjobb személyi edzőm: mindig mozgásban tartott, sosem hagyott rendesen enni és amit megettem azt is kiszívta (még mindig szopik, pedig már 2 éves múlt). :) Most még mindig tartom a 6 kg-val kevesebbet, az én családom már azon aggódik, hogy nehogy tovább fogyjak, mert már sovány vagyok. Gondolom, ha már teljesen abbamarad a szoptatás és rendesebben tudok enni, akkor majd visszajön még 1-2 kg, bár többet nem is szeretnék, mert így nagyon jól érzem magam! :D
2010. nov. 19. 12:06
Nekem sehogy sem. A terhesség alatt 29 kg-ot szedtem fel, amiből szülés után 14 kg le is ment, de azóta tartom a 80 kg-os testsúlyomat. Én most kezdtem el tornázni, de sajnos abba kell hagynom, mert úgy néz ki, hogy jön a következő baba. Két teszten is a Teszt csík halványan látszik, így addig míg nem biztos leálltam a tornával, viszont diétázom mellette, ami azt jelenti, hogy este 6 után semmit nem eszek, és a reggelim és vacsorám csak 1-1 zsömle, ebédre eszek csak rendesen. Bár még van egy kevés tejem, de a lányomnak már nem kell, így már a szoptatással is leálltam.
Irígylem azokat az anyákat, akik szülés után is szép karcsúak maradtak :(. Mit nem adnék én azért a régi 65 kg-ért, vagy legalább 70.
Babybogyó87
2010. nov. 19. 12:31
8/13 A kérdező kommentje:
Dettó,mint az utolsó.
mit csináljak,hogy valami lemenjen?Tippek?
Terhesség alatt kb. 11 kilót híztam, szinte eredeti súllyal jöttem haza. Szoptatással folyamatosan fogyok, pedig sokat eszem és iszom. Már 14 hónapos. Kb. minusz 7 kilónál járok.
2010. nov. 19. 15:49
Mennyi mázlista :) Igen, ez alakat és hízékonyság kérdése.
2010. nov. 19. 21:08
Kapcsolódó kérdések: