Az elmúlt hónapban 4 kilót híztam. Mindennap ettem szinte chipset és csokit. Ha ezeket nem fogyasztom vissza le megy a felesleg?
😂😂🤣🤣🤣😂😂😂🤣🤣😂😂🤣😂😂🤣🤣🤣🤣:D
23 éves vagy és 48kg voltál felmentés 52kg-ra és ezen problémázol??!!!
Én a helyedben ezt tenném:híznék legalább 65kg-ig!
Miért is?
Mert ez nem normál!!!!!!
Egy 11 évesnek kell 48kg-nak lennie!!!!!!!!!! Te meg 23 vagy!!!!!!!!!!!!
Miért kellene 65nek lennem? Én vékony szeretek lenni es egyébként is jó a bmi indexem. Normál 19.1
Csak szeretnék tanácsot hogyan fogyhatok picit..
4-es vagyok.
4kg-tól még nem kell jajveszékelni!
Nem eszel több csokit meg csipszet és kész
Am.nem fúj ell a szél?
Szerintem ez kicsit ez a súly veszélyesen alacsony.
"Miért kellene 65nek lennem? Én vékony szeretek lenni es egyébként is jó a bmi indexem. Normál 19.1"
Igen, normál, de épphogy. És 50 kg-nál már 18.5 alatt lennél a bmi, ami már nem normális, még akkor sem, ha még akár 48kg-nál is lenne "hasad". Szerintem ne fogyjál!
65-tel azért elég zsíros lenne, ha nem nagyon izmos és miért lenne az?
Nem hinném, hogy gond lenne a súlyoddal, de ha nem tetszik az alakod, eddz. Ha pedig tényleg akad egy parányi, de rossz helyen levő hájacska, akkor fogyhatsz egy picit, de ezt óvatosan mondom, mert elég kicsi a súlyod a magasságodhoz, persze nem látlak, lehet, hogy a te alkatoddal és izomtömegeddel ez is picit sok.
Nem a csokin és a chipsen múlik, nyilván túl sok kalóriát ettél, ebben persze a csoki és chips sokat tud segíteni.
A gyümölcs nem rossz ötlet, de azzal még sokkal több cukrot be lehet vinni, mint csokival, ha nekiesik az ember, úgyhogy a mennyiségre ott is érdemes ügyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!