Mi számít diétának? Írnátok egy pár ilyen ételt?
Most feljött egy pár felesleges kiló és szeretnék diétázni.
Előre is köszönöm :)
14/l
Nem a sport a legfontosabb, hanem a táplálkozás. egyél sok csirkehúst. és reggelire edd a legtöbbet, aztán egyre kevesebbet.
Reggelire edd a legtöbb szénhidrátot, estére pedig válts át fehérjére.
én egy hete kezdtem, és lement rólam 3 kiló.
hűha gratulálok:D
akkor reggel teletömöm magamat :D
és köszönöm hogy írtatok további kellemes napot :)
+
nem a sport.. a sport csak 30% ban befolyásolja.. a kaja viszont 70% - ba. Ha bezabálsz 80 mekis kaját, aztán elmész 2 órára futni, attól még hízni fogsz....
Kedves kérdező leírom az én étrendemet, amivel sikerült fogynom :
reggeli : egy szelet tk. kenyér, egy bögre tejjel, és benne egy kis csokis gabonapehely.
uzsonna : egy szelet tk kenyér + gyümölcs
ebéd : csirke bármilyen formában ( legtöbbször csak csirkemell ) köretként mehet gomba, rizsa, zöldség. de volt hogy rántottát ebédeltem 3 tojásból.
uzsonna : általában valamilyen gyümölcs volt, vagy salátatál, dió ( NEM SOK )
vacsorára pedig vagy egy kis csirke ebédről, vagy sovány túró+natúr joghurt+méz ( nem sok méz, csak hogy épp megédesítse ) de volt, hogy vettem egy gyümölcsös aktiviát, és egy natúr joghurtot, ezt összekutyultam, és ezt ettem meg.
És nagyon fontos a SOK folyadék bevitel. Ha egy mód van rá, víz legyen.
És nem viszem tulzásba a sportot.. mégis fogytam, és határozottam vékonyabbak a lábaim is. ( még a szomszédom is megdicsért, hogy milyen szépen formásodom )
amugy 168 cm vagyok és 59-60 kiló. ( 62-63 ról indultam )
köszönöm hogy írtatok :D
az étrendedet kipróbálom holnap :) és mégegyszer köszönöm :D+++
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!