Irnátok nekem egy pár javaslatot?
13 éves duci csaj vagyok.irnátok nekem egy egészséges diétát léccike
előre is kösy =)
Az, hogy duci, ez relatív. Legalább egy magasságot és egy kilót írhattál volna.
Egyébként 13 éves vagy, úgyhogy nem nagyon kéne fogyóznod. Egyszerűen egészséges életmódot kellene folytatnod.
Reggeli: 2-3 szelet teljes kiőrlésű kenyér, valami soványabb felvágottal, zöldséggel, kefir/natúr joghurt
Tízórai: valamilyen gyümölcs, lehetőleg ne banán
Ebéd: anyukád főztje, mindegy mi, csak lehetőleg ne egyél belőle ipari mennyiséget
Uzsonna: egy natúr joghurt, vagy szintén valami gyümölcs
Vacsora: kb. 2 főtt tojás, vagy nagyon pici olajon 2 tojásból rántotta kenyér nélkül, paradicsommal vagy paprikával, vagy sovány túró, kaukázusi kefir például, én nagyon szeretem :)
Ne nassolj! Nagyon ritkán beleférhet 1-2 kocka csoki, de tényleg csak nagyon ritkán legyen, ne nagyon egyél ilyeneket, nincs rá szüksége a szervezetnek :)
Valamint hagyd el az üdítőket, csak vizet igyál, vagy teát üresen, esetleg 1-2 szem édesítővel. De valódi citromnak a levét nyugodtan teheted bele :)
Vízből pedig igyál napi 2-3 litert.
Ami a te korodban a legfontosabb az a mozgás.
Mindegy mit mozogsz, csak az a lényeg, hogy valamit csinálj.
Napi 1 óra lehetőleg azért legyen. Futhatsz, biciklizhetsz (bár már elég hűvös van), de szobabicikli is jöhet nyugodtan, taposógép is. Valamint az is hasznos, ha ilyen alakformáló DVD-ket töltesz le, és azokra tornázol.
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!