Kövér a párom és én szeretném ha fogyna. Írjatok már pár javaslatot, hogyan közölhetném vele kíméletesen a dolgot úgy hogy ne bántsam meg?
Nő vagy férfi? Ha férfi akkor kicsit cukkold, poénkodj... Találj ki valami közös mozgáslehetőséget. Mondd hogy szeretnél egészségesebben étkezni, akár lefogyni 1-2 kilót (ha hihető), és tartson Veled mert az Neked is erőt ad.
Ha nő ott már nehezebb... Talán az utóbbit lehet megpróbálni, hogy egészséges életmódot kövessetek.
Én azt mondom, igy ahogy van igy kell elfogadni! Ha ö igy jol érzi magát akkor nincs gond! Ha ezt pedig te nemtudod elfogadni akkor ott nincs tul nagy érzelem iránta!!!
Engem nagyon bántana ha a párom/férjem ezzel foglalkozna....
előzőnek : ha a fejed a homokba dugod az nem segít. Akár csak a férfinak nem elég a nőt megszerezni, úgy a nőnek is tennie kell a kapcsolatáért hogy az ujja köré csavarja a férfit. Lehet tapló megjegyzés, de elég csak körbenézni hány férfi kúr félre (ami nem csak az egyik fél hibája) :S
Ha probléma van azt meg kell beszélni, nálunk a fogyást azt én kezdtem el. Update-et csináltam és olvastam Norbi könyveit is. Sikerült is lefogyni a módszerével, és ez már egy motiváció volt a barátnőmnek hogy megéri belekezdeni.
A legnagyobb probléma egy fogyni vágyó embernek a motiváció megtartása.
Én finoman felhoztam neki a témát hogy "mozoghatnánk együtt, segítek benne, tanácsokat adok".
Szóval valahogy így kezdtük el, azóta van hogy együtt edzegetünk, de legtöbbször külön-külön. De a legfontosabb hogy nem szabad siettetni!
hát szerintem ezt a Norbis dolgot hanyagolni kéne!!!!
Nagy sz@r!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!