Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kövér a párom és én szeretném...

Kövér a párom és én szeretném ha fogyna. Írjatok már pár javaslatot, hogyan közölhetném vele kíméletesen a dolgot úgy hogy ne bántsam meg?

Figyelt kérdés
Nála ez nagyon érzékeny téma, ezért nem is beszélünk róla otthon. Gondolom őt is foglalkoztatja, de mivel azt hiszi engem nem zavar, nem akar tenni ellene.
2009. júl. 27. 13:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy egyéb eredete van a dolognak (nőgyógyászati, pajzsmirigy, stb.). Célszerű volna konzultálni szakértővel is, mielőtt nekiláttok az ápdételésnek. Nem mindenki azért túlsúlyos, mert zabál! Csak óvatosan kérdezz rá, lehet, hogy ő már tudja az okot.
2009. júl. 27. 18:18
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is először orvoshoz kéne valahogy küldeni. Én is így jártam. Kúsztak-kúsztak fel a kilók pedig alig ettem. Végül már nagyon rosszul éreztem magam a bőrömben. A Doki elküldött vérvételre és kiderült hogy pajzsmirigy alul működésem van. A felesleges 30 kilómból már ledobtam 15-t. De még hosszú az idő az út végéig. :-(
2009. júl. 28. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!