Milyen étrenddel fogyhatnék 6-7 kg-t?
Figyelt kérdés
Sziasztok,11 hónapja szültem második babámat és a szoptatás alatt sikerült felszednem ezeket a plussz kilókat.Világ életemben 58 kg voltam,így érzem jól magam a bőrömben (174 cm magas vagyok).Edzeni edzek:futás 45 perc (ez kb. 6-7 km),utána lépcsőzés,haspad 3*50 és gugolás 12 kg-val.Egy héten általában egy pihenőnap,max. kettő,ha nem tudom a gyerekek felügyeletét megoldani.Légyszi írjatok nekem napi étrendet,mert soha nem kellett még fogyóznom,de csak a mozgással sajnos ezek a kilók már nem jönnek le.Előre is köszönöm!2010. jún. 26. 07:43
1/5 anonim válasza:
Paleolit étrenddel. Semmi extra hókuszpók, csupán annyi a lényege, hogy úgy kell(ene) mindenkinek táplálkozni, mint ahogy az őskorban kialakult, vagy ahogy a természeti népek ma is élnek. Egyetlen dagadék nincs köztük és ismeretlenek a civilizációs betegségek is. Keress rá a gógléban a paleo étrendre, sok hasznosat találsz és ami jó benne, hogy abszolút nem jár szenvedéssel vagy önmegtartóztatással.
2/5 anonim válasza:
Én egyszerűbbet tudok,nekem nagyon bevált: egyél fele annyit mint eddig,és tutira lefogysz.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,megnéztem a paleolit étrendet és nem is rossz,hiszen ehetek,csak nem mindegy,hogy mit.A kaját visszafogtam már,igyekszem-igyekszem!Azért írjatok még légyszi,várom a további tanácsokat!
2010. jún. 26. 09:22
4/5 anonim válasza:
milyen érternddel hízhatnék 6-7 kg-t?
5/5 anonim válasza:
Üdv mindenki! Én írtam a paleo-t. Hízni vágyóknak is jó, mivel nem diéta, hanem az emberi szervezet számára ideális ÉTREND. Ha valaki aszerint táplálkozik, a test magától beáll az ideális súlyra. Aki a félkaját javasolta, annyiból téved, hogy hiába eszik kevesebbet, hogyha a káros összetevők továbbra is bennmaradnak a kaják között (szénhidrát, glutén, lektin, cukor stb) akkor a kedvezőtlen ételtársítások miatt még hiánybetegségek is felüthetik a fejüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!