Nektek van, hogy beleszólnak, hogy mit esztek, vagy rosszindulattal megszólják?
Az edzőteremben a kocák, hogy miért iszom proteint, aminosavat, meg minek edzek igy vagy úgy.
Magamban: hogy ne legyek olyan zsírdisznó mint ti? Ha elmondanám amit gondolok még kitiltanának. Haha.
Nekem kollégák szóltak be, amikor korpovit kekszet tízóraiztam. Nem fogták fel, hogy ez nálam nem másodreggeli, nem előebéd, csak egy pár falat, amivel kibírom ebédig. Az egyik (túlsúlyos hájpacni, aki büszkélkedik is vele, hogy májas zsíros kenyeret tol másodreggelire) sopánkodott, hogy úúúristen, csak ennyit eszek, a másik kiröhögött, hogy ha 5 kekszem van, az nálam 5 napra elég.
Szarul esett, de nekem mindegy. Én jól nézek ki, ők meg nem, és csak annyit tudnak tenni kínjukban, hogy felvágnak vele, ki mennyi zsíros kaját tud letolni egyszerre, meg ki mennyit ivott a hétvégén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!