Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sulikezdésre kb 8 kg-t szeretn...

Sulikezdésre kb 8 kg-t szeretnék leadni, lehetséges?

Figyelt kérdés

Heti egy kg mínusz (minden héten) az teljesíthető követelmény? Így elméletileg két hónap alatt pont 8 kg menne le.

Mostani adataim: 172cm/ kb. 68 kg.

Amúgy nem vagyok "dagadt", csak sajnos a plusz többlet mind a combomra rakódott le, ettől szeretnék megszabadulni!

2010. jún. 25. 23:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Genetikafüggő, ha nehezen változtatod a súlyod, akkor nem biztos.

Én hízni nem tudok, fél év alatt felszedtem 6-8 kilót, vizsgaidőszakban 4 hét alatt leadtam az egészet.

2010. jún. 25. 23:41
 2/5 anonim válasza:
az első 3-5 kiló lehet,h könnyebben lemegy, és lehet,hogy a többi részéért jobban kell küzdened:) ha egy jó módszert találsz írj privibe, és soksok sikert és elszántságot neked! :)
2010. jún. 26. 00:12
 3/5 anonim ***** válasza:
2010. jún. 26. 05:31
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem a fele sikerült tavaly úgy hogy nem vetettem meg egy-egy palacsintát vagy lángost sem a parton, nyaraláskor, és amúgy meg nem mozogtam vlmi sokat. szóval szerintem simán :D (pedig én marha hízékony vagyok)
2010. jún. 26. 11:40
 5/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok!:)

Igazából végülis kb a felét sikerült leadni, de sajnos nem csak igazán a diétától, hanem mert kb egy hónapra rá hogy kiírtam a kérdést, szerelmes lettem és az annyira elvette az eszem hogy alig bírtam enni olyan boldog voltam :D

Úgyhogy köszi a jó tanácsokat de hát látjátok milyen véletlenek történnek néha :D:D:)

2011. febr. 23. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!