Minél előbb szeretnék lefogyni 3kilót. Ha csak egy fél almát eszem reggelire meg egy tál levest ebédre. Mennyi idő alatt lehetséges leadni?
Figyelt kérdés
2011. nov. 12. 17:50
1/12 anonim válasza:
Ha a kínzó éhséget, gyengeséget és fejfájást, is belekalkulálod 3 nap.
2/12 A kérdező kommentje:
3nap alatt?akkor mindenképpen megcsinálom:D
2011. nov. 12. 17:58
3/12 anonim válasza:
én mondok egy tuti trükköt amivel 10mp alatt kevesebet fog mutatni a mérleg 3 kilóval: http://www.youtube.com/watch?v=KB0s9yRMUFY
4/12 anonim válasza:
Ha zsírból szeretnél fogyni, akkor egy hónap.
5/12 A kérdező kommentje:
nagyon vicces vagy a hülye videoddal.(N)
2011. nov. 12. 18:25
6/12 A kérdező kommentje:
de mutathat 3kilóval kevesebbet 3nap után?
2011. nov. 12. 18:26
7/12 anonim válasza:
Háát, én nem vagyok benne biztos.
Kamaszkoromban volt egy olyan időszak, amikor annyira nem volt pénz, hogy tényleg alig ettünk.
De a súlyomon ez nem látszott, állandó volt.
8/12 A kérdező kommentje:
valahogy énis azt érzem,hogy hiába csinálok bármit ennél már nem akar kevesebb lenni a súlyom.de nagyon idegesít.már próbáltam koplalni is de azsem segített..
2011. nov. 12. 18:34
9/12 anonim válasza:
Még ha csak 1 grammot is akarsz leadni NORMÁLISAN TEDD!
A szervezetedben ez visszaköszönhet, nem poén!
Értsétek már meg, hogy a kaja energia, az energia kell a szervezetednek, nem csak a mozgáshoz, de a belső szerveidnek is kell, amik nap, mint nap rengeteg fontos feladatot látnak el benned, hogy ÉLJ! Biológia, kérem, könyörgöm már!
10/12 anonim válasza:
Igen,én csak hoztam a te kérdésedhez hasonló színvonalat azzal a videóval. Tányér leves meg fél alma .... Okos vagy hallod e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!