Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért stagnál a súlyom?

Miért stagnál a súlyom?

Figyelt kérdés

Húsvétkor mondtam azt, hogy elég volt. Lemondtam a cukros löttyökről, elkezdtem odafigyelni, hogy miből mennyit eszem. Bevezettem a napi 5szöri étkezést, amelyből tartalmasabb a reggeli és az ebéd, a másik 3 csak tea/kávé/joghurt/gyümölcs.

Minden nap tornáztam kb. 30 percet, hetente kétszer bicajoztam (6km) és fogytam is 4 kg-ot.

Most viszont átalakult a napirendem, minden nap 2 km-t bicajozok, de egyéb tornára már nem futja. A reggeli még tartalmas, tízórai nincs (a kávét megiszom a reggeli után rögtön), ebéd általában valami gyümölcs vagy husi gyümölccsel, ritkán körettel. délután egy kis gyümölcs vagy egy joghurt, este (7 körül) mivel iszonyatosan éhes szoktam lenni, ezért kevés a jól bevált joghurt és mindig valamilyen főtt ételt eszem.

Így a súlyom stagnál. Hogyan lehetne szépen lassan leadni a fölösleget. Nem szeretem a drasztikus dolgokat, így a 90 napos fogyókúra stb. kizárva.

Mit csinálok rosszul? Lehet, hogy a mozgás kevés? Mit lehetne tennem?

Köszönöm az érdemleges válaszokat!

170 cm/78 kg/ 26 L

2010. jún. 25. 21:02
 1/9 anonim ***** válasza:
növeld meg a sportot vagy az intenzitását vagy a mennyiségét
2010. jún. 25. 21:07
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a kajával van gond. Délben egyél a hús mellé köretet, de az ne tészta legyen. És vacsorára menjen a hús-zöldség esetleg hús-gyümölcs verzió. A napi 2km nagyon kevés, inkább legyen 2naponta mozgás, de az tartson legalább 30-40percig!! Azt nem lehet mondani, hogy már elérted volna az álomsúlyt, hiszen van még rajtad egy tizes simán, tehát inkább ezekkel lehet a baj. De ne add fel, nekem is van mikor 1 hétig semmi nem megy le, valamikor csak fél kiló. Hát ez van, nem hajt a tatár:D
2010. jún. 25. 21:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Ahogy írtad is, iszonyatosan éhes szoktál lenni. Na a diéta nem erről szól, nem szabad hagyni, hogy erről szóljon! Ha megebédelsz rendesen, uzsira beiktatsz egy pohér tejet v. joghurtot, almát stb, és vacsira egyel húst/tojást/túrót esetleg megint valami más tejterméket, attól nem fogsz hízni, és nem is halsz éhen.
2010. jún. 25. 21:10
 4/9 A kérdező kommentje:

Igen, egy 10-es még jó lenne, ha lemenne, de én már 5nek is nagyon örülnék. Tudom, hogy az a 2 km nem sok, ezért is írtam.

S biztos az sem jó, hogy naponta méretkezem.

Egyébként a folyadékbevitelem sem megfelelő, mert nem tudok meginni napi 1,5 litert, vagy annál többet.

2010. jún. 25. 21:11
 5/9 A kérdező kommentje:

Nem farkaséhségnek nevezném. Inkább csak unalmamban nem tudok mit csinálni, így eszek. (Illetve a televízióban éppen ekkor eszik mindenki, így ...)

Lehet, hogy meg tudnám állni, hogy ne egyek. Viszont azt sem akarom, hogy a bőröm lógjon rajtam.

2010. jún. 25. 21:16
 6/9 anonim ***** válasza:

2-3. vagyok

Én is délelőtt még nem vagyok éhes, csak eszem, mert kell. 3-4órától pedig unalmamban ennék, vagyis csak eszegetnék, de eszegetek is, mert egy nap v 6x eszem. 4-5falatokat, de azzal el is vagyok egy 2óráig:D

Én is minden nap mérem magam, van mikor fél kiló leugrik egyik napról a másikra, utána meg megint vissza. Ez a víz, béltartalom stb.. Nem kéne, csak hetente, de nem birom megállni:D

2010. jún. 25. 21:19
 7/9 A kérdező kommentje:

:D Én sem bírom megállni, hogy ne mérjem magam. Tegnap pl: vállon veregettem magam, mert ugyanannyi voltam este, mint reggel. S ez nagyon jó, mert így többet mozogtam, mint amennyit ettem.

De ez kb fél kilókról szól, s szeretném, ha ismét örülhetnék az egy kilónak, s tartós is lenne.

2010. jún. 25. 21:21
 8/9 anonim ***** válasza:
TV helyett vagy tévézés közben tudsz tornázni...
2010. jún. 25. 21:22
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen, szoktam is, csak néha abbahagyom és csak tátom a szám ... :D
2010. jún. 25. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!