Miért stagnál a súlyom?
Húsvétkor mondtam azt, hogy elég volt. Lemondtam a cukros löttyökről, elkezdtem odafigyelni, hogy miből mennyit eszem. Bevezettem a napi 5szöri étkezést, amelyből tartalmasabb a reggeli és az ebéd, a másik 3 csak tea/kávé/joghurt/gyümölcs.
Minden nap tornáztam kb. 30 percet, hetente kétszer bicajoztam (6km) és fogytam is 4 kg-ot.
Most viszont átalakult a napirendem, minden nap 2 km-t bicajozok, de egyéb tornára már nem futja. A reggeli még tartalmas, tízórai nincs (a kávét megiszom a reggeli után rögtön), ebéd általában valami gyümölcs vagy husi gyümölccsel, ritkán körettel. délután egy kis gyümölcs vagy egy joghurt, este (7 körül) mivel iszonyatosan éhes szoktam lenni, ezért kevés a jól bevált joghurt és mindig valamilyen főtt ételt eszem.
Így a súlyom stagnál. Hogyan lehetne szépen lassan leadni a fölösleget. Nem szeretem a drasztikus dolgokat, így a 90 napos fogyókúra stb. kizárva.
Mit csinálok rosszul? Lehet, hogy a mozgás kevés? Mit lehetne tennem?
Köszönöm az érdemleges válaszokat!
170 cm/78 kg/ 26 L
Igen, egy 10-es még jó lenne, ha lemenne, de én már 5nek is nagyon örülnék. Tudom, hogy az a 2 km nem sok, ezért is írtam.
S biztos az sem jó, hogy naponta méretkezem.
Egyébként a folyadékbevitelem sem megfelelő, mert nem tudok meginni napi 1,5 litert, vagy annál többet.
Nem farkaséhségnek nevezném. Inkább csak unalmamban nem tudok mit csinálni, így eszek. (Illetve a televízióban éppen ekkor eszik mindenki, így ...)
Lehet, hogy meg tudnám állni, hogy ne egyek. Viszont azt sem akarom, hogy a bőröm lógjon rajtam.
2-3. vagyok
Én is délelőtt még nem vagyok éhes, csak eszem, mert kell. 3-4órától pedig unalmamban ennék, vagyis csak eszegetnék, de eszegetek is, mert egy nap v 6x eszem. 4-5falatokat, de azzal el is vagyok egy 2óráig:D
Én is minden nap mérem magam, van mikor fél kiló leugrik egyik napról a másikra, utána meg megint vissza. Ez a víz, béltartalom stb.. Nem kéne, csak hetente, de nem birom megállni:D
:D Én sem bírom megállni, hogy ne mérjem magam. Tegnap pl: vállon veregettem magam, mert ugyanannyi voltam este, mint reggel. S ez nagyon jó, mert így többet mozogtam, mint amennyit ettem.
De ez kb fél kilókról szól, s szeretném, ha ismét örülhetnék az egy kilónak, s tartós is lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!