Mi lehet a probléma? Stagnál a súlyom jó ideje.
Naponta átlagosan ezer kalória (+ 100-200) értékben eszek. Nagyon szeretem az édességet, de Norbi update 1-es pudingot eszek. Vagy 1 kocka étcsoki/nap. Nem ebédelek, nem vacsorázok, egész napra beosztom az említett kalóriaértékű ételféleségeket. Nem eszek zsíros, zsírban tocsogó ételeket, sem sütiket.
Főként kefirt, natúr joghurtot fogyasztok, teát édesítőszerrel, vagy néha light-os üditőt.
Néha uzsira viszek magammal vékony szelet eredeti rozskenyeret (nem festett fehér kenyeret).
Kb. 2 és fél éve már annak, hogy biciklivel közlekedek mindenhová.
Időnként szobabringázok, 100-as pulzusszám felett fél-, vagy háromnegyed órán keresztül.
Mégis, mindezek ellenére stagnál a súlyom, nem fogyok.
(38/N)
Eddig amikor fogyóztam, tkp. éheztem, csakis így ugrottak le rólam a felesleges kilók.... Amelyek aztán visszakúsztak rám.... :-(
Most már a kilók visszaszedését el szeretném kerülni, hogy nem éhezek egész nap, csak keveset próbálok enni.... De a súlyom nem lesz kevesebb....
Szerintem a módszerrel van baj...
Ami írtál abból arra következtetek, hogy ez inkább életmódváltás mint fogyókúra. Hány kg vagy és hány cm? Hány kg-val lennél elégedett? Mióta csinálod a leírt módszert?
Ha gondolod írj privátot és leírom nekem mi vált be!
Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!