Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi lehet a probléma? Stagnál...

Mi lehet a probléma? Stagnál a súlyom jó ideje.

Figyelt kérdés

Naponta átlagosan ezer kalória (+ 100-200) értékben eszek. Nagyon szeretem az édességet, de Norbi update 1-es pudingot eszek. Vagy 1 kocka étcsoki/nap. Nem ebédelek, nem vacsorázok, egész napra beosztom az említett kalóriaértékű ételféleségeket. Nem eszek zsíros, zsírban tocsogó ételeket, sem sütiket.

Főként kefirt, natúr joghurtot fogyasztok, teát édesítőszerrel, vagy néha light-os üditőt.

Néha uzsira viszek magammal vékony szelet eredeti rozskenyeret (nem festett fehér kenyeret).

Kb. 2 és fél éve már annak, hogy biciklivel közlekedek mindenhová.

Időnként szobabringázok, 100-as pulzusszám felett fél-, vagy háromnegyed órán keresztül.

Mégis, mindezek ellenére stagnál a súlyom, nem fogyok.

(38/N)

2010. dec. 10. 20:19
 1/4 A kérdező kommentje:

Eddig amikor fogyóztam, tkp. éheztem, csakis így ugrottak le rólam a felesleges kilók.... Amelyek aztán visszakúsztak rám.... :-(

Most már a kilók visszaszedését el szeretném kerülni, hogy nem éhezek egész nap, csak keveset próbálok enni.... De a súlyom nem lesz kevesebb....

2010. dec. 10. 20:22
 2/4 kisnita ***** válasza:

Szerintem a módszerrel van baj...

Ami írtál abból arra következtetek, hogy ez inkább életmódváltás mint fogyókúra. Hány kg vagy és hány cm? Hány kg-val lennél elégedett? Mióta csinálod a leírt módszert?

Ha gondolod írj privátot és leírom nekem mi vált be!

Szia

2010. dec. 13. 15:37
 3/4 anonim ***** válasza:
miért privátot? ird ide, mást is érdekel..
2010. dec. 13. 22:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is teljesen el voltam keseredve az utóbbi időben, mert fogyogattam szépen lassan, szintén 1000 kalória körül étkeztem, néha +100,200 kcal, de az utóbbi két hónapban meg sem mozdult a súlyom lefelé, csak 2 kiló fel-le, viszont az minden nap szinte...Most kezdek örülni szerintem, mert megindult megint lefelé, szintén ilyen étkezéssel, úgyhogy nekem két hónapig stagnált, ne keresedj el, ez szinte minden fogyózónál így van.
2010. dec. 14. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!