Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Stagnál a súlyom! Neked...

Stagnál a súlyom! Neked meddig tartott?

Figyelt kérdés
10 kg ment le eddig, viszont lassan 1 hónapja semmi változás, pedig mindent ugyanúgy csinálok! Még 4 kg lenne hátra! Tanácsok?
2011. jún. 1. 13:09
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Súlystagnálásra egy kis bölcselet :

Ha a szükségesnél kevesebb kalóriát eszünk,akkor fogyunk.

Ha pont eleget,akkor nem fogyunk-nem hízunk.

Ha meg többet mint kéne,akkor hízunk.

2011. jún. 1. 13:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

13.35, ez nem így van!

Van, amikor megáll a fogyás, bármennyire is betartod a diétát.

Hónapokig is tarthat egyébként, pláne, ha edzel, és nőnek az izmaid.

2011. jún. 1. 13:43
 3/9 anonim ***** válasza:
17%

13:43

Erről veled sem vitatkoznék,nemrég láttam auswitzi fotókat,ott senkinél sem állt meg egy bizonyos szinten a fogyás ,és senki nem mondta,hogy bármit is csinálok sajnos nem tudok lefogyni.

:-)

2011. jún. 1. 13:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor azt magyarázzátok meg hogy napi kb 900-1000kcalt viszek be(csirkemell,zöldség,tk kenyér,zab,gyümölcs). Mellette napi szinten 1 órát kardiózok és már 3hete egy büdös dekát nem adok le,és még böven van rajtam felesleg kb 20kg!
2011. jún. 1. 14:34
 5/9 anonim ***** válasza:
88%
Kedves utolsó, a koplalás eredménye, hogy most meg sem mozdul a súlyod. Ez szerintem egyértelmű. Én napi 1800 kcalát fogyaszok, heti 6 napot edzek, és nem állt le a fogyásom egyszer sem ennyi időre, pedig már szép súly van a hátam mögött.
2011. jún. 1. 14:54
 6/9 A kérdező kommentje:

Miattam össze ne vesszetek :)

Nem koplalok, lehet, hogy többet kéne mozognom, bár pici baba mellett ez nem olyan egyszerű. :)

2011. jún. 1. 15:03
 7/9 anonim ***** válasza:
64%
Jól látod,vagy többet kéne mozogni,vagy kevesebbet enni. És újra olvadnának lefelé a kilók.
2011. jún. 1. 16:28
 8/9 anonim ***** válasza:
54%
Én napi 1800kcaltól úgy híznék mint a sicc! Koplalás eredménye..aha. Ha az első válaszoló vagy akkor ellent mondasz magadnak.Hiszen állításod szerint a kevesebb kalóriát viszel be akkor fogysz,...nahát ez nem igen így van
2011. jún. 1. 17:09
 9/9 timido ***** válasza:
100%

szerintem meg az alakodat mérd. Sokáig a mérleget néztem, és idegesített ha nem mozdult meg. Volt hogy bánatomba ettem,mert " úgy se fogyok "

Mióta elkezdtem mérni a csípőmet és a derekamat, fogytam. A kilóban ugyanannyi vagyok, de a csípőm és a hasam is vékonyodott. Most teljesen elégedett vagyok magammal, szép nőies sportos alakom lett.

2011. jún. 1. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!