Az nem fura szerintetek, hogy olyan diétát kaptam, amiben semmilyen gyümölcs nincs?
Nem fura, sokféle diéta van és nem mindenki eszik gyümölcsöt, nem kötelező.
Ha neked KELL a gyümölcs (nekem pl. igen :)), akkor ezt mondd annak, aki étrendi tervet készít neked vagy készíts magadnak vagy egyszerűen rakd bele, ha tudod, mit csinálsz.
Egy alma egyébként rengeteg cukor, az én kedvenc diétámba se fér :D De gyümölcs szinte mindennap van benne, nekem kell.
Nos, edzőnek tanulok, az anatómia tanárunk nem győzi hangsúlyozni, hogy vitamint csakis gyümölcsökből, s ne táplálékkiegészítőkből, minél többet eszünk, annál jobb. Házilag kevert izotóniás italhoz pl. az almalé felel meg, rengeteg olyan ásványi anyag van benne, ami segíti az edzés közbeni, utáni regenerálódást. Egyél belőle annyit, amennyi csak jólesik, ahogy egyébként bármelyik gyümölcsből nyugodtan, pláne edzések előtt egy jó kis zabkásában. Ártani nem fog, használni annál inkább.
Ez a diéta eleve elég retardáltnak tűnik, kiguglizta valahonnan, hogy mi a 10 leghatékonyabb étel sportdiétához és megkurtította a biztonság kedvéért? Honnan szalajtottad ezt az okostojást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!