Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az nem fura szerintetek, hogy...

Az nem fura szerintetek, hogy olyan diétát kaptam, amiben semmilyen gyümölcs nincs?

Figyelt kérdés
Soha semmikor. Még egy alma sem.

2018. nov. 9. 21:40
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Ki adta és milyen diéta?
2018. nov. 9. 21:41
 2/21 anonim ***** válasza:
86%

Nem fura, sokféle diéta van és nem mindenki eszik gyümölcsöt, nem kötelező.

Ha neked KELL a gyümölcs (nekem pl. igen :)), akkor ezt mondd annak, aki étrendi tervet készít neked vagy készíts magadnak vagy egyszerűen rakd bele, ha tudod, mit csinálsz.

Egy alma egyébként rengeteg cukor, az én kedvenc diétámba se fér :D De gyümölcs szinte mindennap van benne, nekem kell.

2018. nov. 9. 21:43
 3/21 A kérdező kommentje:
Edző, de gyakorlatilag tojás, sonka, spenót, rizs és párolt zöldség és vizes protein van benne. 5 étkezés. De semmi gyümölcs, még délelőtt se. És sztm arra tuti szüksége van a szervezetnek, mármint valamennyi cukorra
2018. nov. 9. 21:44
 4/21 A kérdező kommentje:
Meg alacsony a cukrom és szeretem a gyümölcsöt. Az alma semleges és kevés benne a cukor, minimális
2018. nov. 9. 21:45
 5/21 Norman Bates ***** válasza:
84%
Egy kozeped almaban kb 20 gramm cukor van, az azert nem minimalis..
2018. nov. 9. 21:48
 6/21 A kérdező kommentje:
A zöldalmában 10g. És én csak azt eszem. Egyébként ott a banán és szőlő az sokkal rosszabb. Ennyi cukor egy héten kétszer sztm minimális
2018. nov. 9. 21:50
 7/21 anonim ***** válasza:
53%
A zöldségben inkább rost van, persze vannak jelentős ch-van bíró zöldségek is, pl. sütőtök. Ha nagyon gyümölcsöt szeretnél enni, akkor a bogyósokat javaslom, ribizli és társai. A banán, alma stb... ezek egészségesek és vitamindúsak, de sok bennük a cukor, ami nem tesz jót a diétának.
2018. nov. 9. 22:01
 8/21 A kérdező kommentje:
Én nem versenyző vagyok. Miért kéne ilyen diétát folytatom? Vagyis én nem diétát kértem, hanem egy étrendet egy egészséges életmódhoz. Milyen életmód az, ahol nincs gyümölcs egyetlen nap sem a héten?! . Sztm ez gáz egy életen át és kivitelezhetetlen is!
2018. nov. 9. 22:38
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne edzővel, hanem dietetikussal állíttas össze étrendet.
2018. nov. 9. 23:09
 10/21 anonim válasza:
68%

Nos, edzőnek tanulok, az anatómia tanárunk nem győzi hangsúlyozni, hogy vitamint csakis gyümölcsökből, s ne táplálékkiegészítőkből, minél többet eszünk, annál jobb. Házilag kevert izotóniás italhoz pl. az almalé felel meg, rengeteg olyan ásványi anyag van benne, ami segíti az edzés közbeni, utáni regenerálódást. Egyél belőle annyit, amennyi csak jólesik, ahogy egyébként bármelyik gyümölcsből nyugodtan, pláne edzések előtt egy jó kis zabkásában. Ártani nem fog, használni annál inkább.

Ez a diéta eleve elég retardáltnak tűnik, kiguglizta valahonnan, hogy mi a 10 leghatékonyabb étel sportdiétához és megkurtította a biztonság kedvéért? Honnan szalajtottad ezt az okostojást?

2018. nov. 9. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!