Mi a véleményetek arról, ha valaki abszolút nem eszik semmilyen zöldséget, gyümölcsöt?
azt, hogy az ánusza jól meg lehet gyötörve, amiért alig eszeik mást csak húst és szénhidrátot. képzelem milyen rendellenes lehet az emésztésük. az embereknek csak kis százaléka az, akiknek ezt elviseli a szervezete.
amúgy a csokit nem megevős ismerősödnek üzenem, hogy nyugodtan megeheti azt az "epres" csokit, mert az nem eper, ami abban van. hanem bíbortetű kivonata. tiszta protein lenne, ha bele is darálnák :D de csak ki vannak főzve.
A mazsolát sokan nem szeretik. A gyümölcsös csokikat se mindenki, pl. én sem.
De az azért már furcsa, ha valaki egyáltalán nem eszik semmilyen gyümölcsöt, nem iszik gyümölcslevet, de még csak nem is kívánja... azért nyáron nemet mondani egy tál friss eperre vagy hűtött dinnyére, az már elég durva. :D
A hagymát kiszedegetni a pörköltből pláne. Az tény, hogy sok zöldség nem finom nyersen, meg a többség nem áll neki répát rágcsálni nasiként, de azért ez így érdekes.
Az kizárt dolog, hogy valaki MINDEN létező gyümölcsnek meg zöldségnek utálja az ízét, akár nyersen, akár főve, akár sülve, akár lében. Ha valaki ennyire finnyás, ott valami agybaj van, vagy gyerekkori beidegződés, ami miatt undorodik minden gyümölcstől.
Bár én csak félig vagyok ilyen (ha szabad így fogalmaznom), de leírom a saját tapasztalataimat.
Utálom a gyümölcsöket, egyszerűen nincs szó, amivel ki tudnám fejezni, mennyire nem szívlelem őket. Már attól elkap a hányinger, ha rágondolok például az eperre...
Persze, néhány kivétel akad, például meg szoktam enni a banánt, az őszibarackot, az almát és az ananászt, a többitől a falra mászom. Nem mintha ezek annyira belopták volna magukat a szívembe, de megeszem őket.
Viszont a zöldségektől oda meg vissza vagyok, lehetetlenség olyan zöldséget mondani, amit nem szeretek. :) Általában nyersen és párolva fogyasztom, köretnek, salátának stb. Zöldségek nélkül nem tudnék élni, a gyümölcsöket viszont nem szeretem, nem is igényli a szervezetem.
Emellett eszem húsféléket (kedvenceim a csirke és a pulykahús, néha a sertéshús is belefér), de nem rajongok értük túlzottan. Édességet pedig szintén csak mértékkel eszem, gabonaféléket meg napi rendszerességgel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!