Az hogy valakinek nagyon jó gazdasági pénzügyi üzleti esetleg vállalkozási érzéke van az abszolut születés adottság kérdése? Vagy lehet fejleszteni?
28 éves koromig se szakmám, se érettségim, semmim nem volt... utáltam a matekot, soha nem ment, semmit soha nem tudtam megtanulni... egyszerűen mindig volt jobb dolgom mint nekiülni... 28 éves koromra lett annyi "eszem" nőttem fel annyira... ahogy tetszik, hogy felfogjam, hogy ha odaülök, és tanulok, nem azon feszengek, hogy megin nem wowozhatok... hanem magamért ülök ott és kész... akkor nincs olyan amit ne lehetne megtanulni.
Soha nem ment a matek, mert soha nem vettem a fáradtságot és nem kotlottam rajta annyit, hogy menjen... minden képesség fejleszthető, csak neki kell ülni. Ha megy egy kicsit az angol, khanakademy.com... konkrétan onnan kezdi a srác a magyarázást, hogy mi az, hogy 1...
És eljutsz vele odáig, hogy deriválsz vagy integrálszámításokat végzel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!