Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egy lány nyiltabbAN beszél...

Ha egy lány nyiltabbAN beszél velem a szexuális témákról, akkor az abszolút barátzónát jelent?

Figyelt kérdés
téma mint pl a szex vagy a maszturbáció
2017. nov. 29. 21:16
 1/6 anonim válasza:
100%

Szerintem nem feltétlen, de természetesen ez is szóba jöhet.

Nem mindig jó pont, ha egy lány erről beszél, legalábbis a mai világban. Attól függ, milyen kapcsolatban álltok egymással.

2017. nov. 29. 21:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mit és hogyan mond, ha a barátjáról mesél akkor barátzóna, ha csak arról, hogy mennyire "kanos" és éjjel nappal kívánja akkor lehet pont arra vár, hogy végre reagálj valamit. Pl. ha felhozza a maszti témát ajánld fel neki viccesen, hogy szívesen segítesz, hogy ne szenvedjen:)
2017. nov. 29. 21:20
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
Természetesen, mivel csak barátság létezik. A nőknek nincsenek érzelmeik
2017. nov. 29. 21:22
 4/6 anonim ***** válasza:
51%
ez full friendzone
2017. nov. 29. 21:30
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de agyamra megy ez a " zónázás".
2017. nov. 30. 12:02
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ hogy beszél róla, egyébként van egy egyszerűbb indikátor: ha úgy érzed törődik veled, akkor szinte biztos, hogy ott vagy. (Az emberek nem törődnek azokkal akikbe szerelmesek lesznek, vagy akikre úgy tekintenek, ahogy te szeretnéd, hogy tekintsen rád, ha jól értem.)
2017. nov. 30. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!