Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak mi van, ha a lány abszolút "nem a típusotok"? (kifejtést olvasd plz)
Van egy férfi ismerősöm, akivel talán-randizgatunk.
Elég sokat beszélgetünk, együtt ebédelünk ha ráérünk, e-mailezünk, csetelünk. Tök jól kijövünk, néha az a bizonyos vibrálás is megvan.
Ha más férfival beszélek (vagy neki beszélek róla) féltékenynek tűnik.
De nincs nyíltan kimondva, hogy randizunk, ismerkedünk.
Viszont van szerencsém 3 exbarátnőjét ismerni (egyet személyesen, kettőt látásból).
Mindegyikük magas, szőke-"mézbőrű", "finom" szépség, kb az a nő, akire azt szokták mondani, hogy "arisztokratikus".
Én sem vagyok csúnya, sportolok, jól étkezem stb... de azon, hogy 160 centis, nagyon fehér bőrű és sötét hajú vagyok, érdemileg nem sokat tudok változtatni.
Pár hete tart a dolog, nem tudom, mennyire mérvadó ez a külsőségbeli dolog. Tudom, hogy a "típus" nem szentírás, de a 3-ból 3 elég.. lelombozó?
Huha :)
Ne gondold túl, ha a töltött káposztából 3x is kérek mert szeretem, az még nem azt jelenti hogy nem unom meg...
Én sem voltam a barátom esete.Mára az ideálja vagyok. Gyakran rajtakapom, hogy csak bámul, az ô szavaival élve "nem tud betelni a szépségemmel".
Szerintem emiatt ne aggódj, jó is kisülhet belôle. :)
Volt egy barátnőm, aki nem annyira jött be külsőleg, sőt, voltak pillanatai, amikor kifejezetten ijesztő volt. :)
Még poénkodott is magán a tükörben sokszor.
Ehhez képest én szépnek láttam, mert szerettem, mondhatott magáról bármit.
Ne a külső legyen a legfontosabb, az csak egy kulcs, a továbblépéshez.
Ha az alap dolgok megvannak(nem vagy egy házsártos, ordenáré feminista) bármi lehet belőle.
Köszi a válaszokat!
Igazából, nem az a bajom, hogy "csúnyábbnak" érzem magam vagy, hogy nem érzem vele magam egy kategóriának, hanem az, hogy az eddigi barátnői/exfelesége kb. mintha egymás klónjai lettek volna.
A hasonlóság köztük kb. olyan szintű, mint Katy Perry és Zooey Deschanel esetében. ( csak ők ugye szőkék, kék szeműek, nagyon légiesek.)
Volt közös ismerős, akinek pl.fel sem tűnt a 2-3. közti "csere".
Kicsit ijesztő is.
Én pedig nagyon nem illek ebbe a sorba :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!