Mit tegyek ha nem eszek semmilyen gyümölcsöt?
Ha fogyni akarsz, akkor mozogj.
Ha nincs egyébként ételallergiád, akkor meg pusztán válogatós vagy. Én nem szeretem a spenótfőzeléket, de pl. szeretem külön a fokhagymát pirítóssal meg a spenótos lasagna-t.
Nem kell gyümölcsöt enned, főleg fogyáskor nem. De zöldséget azért jó lenne, bár léteznek emberek, akik még növényt sem esznek, az azért elég extrém életmód...
De ennek az egészségügyi vonatkozásaihoz nem értek, csak annyit, hogy végig lehet élni egy életet így.
Miért nehéz így fogynod? Tény, hogy a zöldségek sokat segítenek, de azért elég sokan alapoznak húsra és tojásra, laktató ételek, lehet velük fogyni...
Akkor ne egyél.
De rengeted féle van, azért próbálj ki egy-egy gyümölcsöt, hátha megízlik valami.
Zöldség és savanyúság meg nem ugyanaz! Nem kell savanyúságot sem enni. Zöldségből is annyira rengeteg féle van, hogy biztosan van olyan, ami neked is ízlik.
Nekem fagyasztva jön be a banán (plusz mert csak úgy fér be a ketogén diétámba). Amúgy kakaóval keverve teljesen jó pudingot ad az érett banán... :D
Zöldségeket rengetegféleképpen lehet készíteni, némelyik verzióban némelyik zöldség fel se igen tűnik, hogy ott van, de azért lazítja, térfogatosabbá teszi az ételt s persze a tápanyagok zöme is megvan, ha nem is olyan értékes s friss érzetű úgy, mint nyersen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!