Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha nem eszek...

Valakiiii99 kérdése:

Mit tegyek ha nem eszek semmilyen gyümölcsöt?

Figyelt kérdés
A zöldségekkel se vagyok barátságba és nem tudom hogyan változtassak rajta. Egyszerűen rá nézek egy gyümölcsre és ha arra gondolok hogy ezt meg kéne ennem el fog a hányinger. Segítsetek kérlek mert szeretnék egy kicsit még fogyni csak így azért elég nehéz.....

2015. máj. 24. 19:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :) persze azért csinálom Réka tornáit meg tervezem hogy elmegyek konditerembe meg kipróbálom majd a trambulinos edzést is csinálom majd csak ugye suli mellett az úgy nem nagyon megy :)) eddig is fogytam már 4 kilót most vagyok 64 de azért jó lenne 60 kg-ra lemenni csak sokkal könnyebb lenne ha mondjuk hús mellé salátát tudnék enni nem pedig krumplit de azért próbálkozom :P Még egyszer köszönöm szépen a válaszokat és a jó tanácsokat :))
2015. máj. 25. 09:47
 12/15 anonim ***** válasza:
52%
Nőj fel
2015. máj. 25. 09:52
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha nem bírnám a zöldséget és nem akarnám a húst krumplival enni, akkor enném tükörtojással vagy sajttal... Zerocarb diéta :D Na, ez nem való nekem, el sem tudom képzelni zöldség nélkül s a krumpli nekem nem az.

De tényleg lehetne kísérletezni, annyi zöldség és elkészítési mód van...

2015. máj. 25. 12:16
 14/15 anonim ***** válasza:

Turmixokat nem szereted esetleg?? Vagy ha a simát nem szereted; tej+banán; tej+ bármilyen gyümölcs :)

Palacsintából olyat csinálhatsz, ami banánnal készül.

[link]

Aszalt gyümölcs? Műzlivel tejben, zabkásával...

2015. máj. 25. 20:48
 15/15 anonim ***** válasza:
Mindig csak azok a kilók. És mennyi idős vagy, és milyen magas? Azt ugye tudod, hogy az izom nehezebb, mint a zsír? Tehát ha netán a mérlegen azt látnád, hogy megállnál súlycsökkenésben, vagy elkezdene növekedni, nem biztos, hogy azért van, mert hízol. Én izmosodtam, és nőtt a súlyom ezzel együtt, de nem vagyok túlsúlyos.
2015. máj. 26. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!