Ha most 140 kilós vagyok és ha naponta eszek ötször keveset akkor mennyi idő alatt tudom leadni a negyven kilót?
Figyelt kérdés
2018. okt. 29. 16:32
21/23 anonim válasza:
van refluxos ismerősöm, de ő kicsit többet eszik, mint kifli virsli meg körte...
22/23 anonim válasza:
A kaloriabazis.hu oldalt ajánlom, ott tudsz kalkulációt csinálni, hogy mennyi idő alatt tudod elérni a kívánt súlyt. Illetve ki tudod számolni a kalóriabevitelt és a tápanyagösszetételt.
23/23 anonim válasza:
Nem olvastam végig a kommenteket. De régen rossz amit csinálni akarsz. Vagy fejben eldöntöd az Életmódváltást vagy hagyd a francba.141kg-val kezdtem. Másfél éve. Most 95 kg vagyok. Még mindig van előttem 20 kg meg plasztikai műtétek. Nem egy leány álom.3 gyerek mellett (nő vagyok) munkahely mellett heti 4 edzőtermi edzésem van. Plusz az itthoni kis edzések a pihenő napon. Kitartás,akaraterő,életmódváltás és mozgás! Megvan benned? Akkor képes vagy rá!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!