Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha most 140 kilós vagyok és...

Ha most 140 kilós vagyok és ha naponta eszek ötször keveset akkor mennyi idő alatt tudom leadni a negyven kilót?

Figyelt kérdés
2018. okt. 29. 16:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván le fog fogyni virslivel és körtével koplalva, ha kitart, hiszen koplalással kivétel nélkül mindenki lefogy, energiát nem tudunk csinálni a semmiből.

De ez hajmeresztő, annyira, hogy felmerül bennem (újra), hogy a kérdező troll. Csak láttam én már annyi embert, aki komolyan gondolt majdnem ennyire durva dolgokat... Sosem lehet tudni.

A kevés nem azt jelenti, hogy 2 falat, aminek még az összetétele is siralmas. A kifli mehet, de ne azon legyen a hangsúly. Gyümölcs is mehet, még ha cukros is, 140 kilónál kell az energia, de kéne valami étel, fehérje, zöldség, kalória... A virsli még OK, ha minőségi, nagy hústartalmú, nem a szokásos ipari hulladék.

2018. okt. 29. 22:19
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
mi ez a virsli kifli kombó? hol a főtt étel?
2018. okt. 29. 22:53
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kezdésnek próbáld hanyagolni a cukros üdítőket és az édességeket. Amit leirtal az teljes koplalás, pár nap után fel fogod adni úgyis. Próbáld meg inkább az adagokat csökkenteni, amiket eszel. Akármennyire is hihetetlen, de fele annyi kajával is jól fogsz lakni. Ja meg az is sokat segít, ha teljes kiorlesu dolgokat eszel. (kenyér, tészta) Így kezdésnek ennyi. Nem kell drasztikus fogyokuraba kezdeni, mert az hosszú távon tarthatatlan lesz. Én két hónapja kezdtem ezt a fajta fogyokurat, amit most leirtam, és már tíz kilótól megszabadultam. Hidd el, hogy nem kell drasztikus változás ahhoz, hogy csak úgy leolvadjanak rólad a kilók.
2018. okt. 29. 23:42
 14/23 anonim ***** válasza:

Attól függően mennyi az a kevés, ha benne vagy a kereteden akkor fogsz fogyni.

(Kevesebbet eszel, mint amennyit felhasználsz)

Ha nem, akkor nem, vagy hízol.

2018. okt. 30. 08:35
 15/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Egyáltalán nem jó ötlet ez a kifli-körte-virsli diéta. Szerinted ebből kialakul majd valami, amit egész életeden át tartani tudsz? Nem hinném. Sőt, így juthatsz el a leggyorsabban oda, hogy "á, én úgyse tudok lefogyni" meg "nem bírom a fogyókúrát sajnos" mert "ilyen alkat vagyok". A koplalást nem bírod, és ez teljesen normális, így van jól. Számold inkább össze, hogy most mennyit eszel (egy vagy két hétig érdemes számolni), és utána ehhez képest csökkents 10%-ot, idővel esetleg még 10%-ot. De drasztikus módszerekben gondolkodj, ügyesen be kell játszanod magad arra az útra, ami már jó, de még bírod önfegyelemmel. Próbálj ki tényleg egy kalóriaszámlálós oldalt, és ne csak a kalóriákat, hanem a makrotápanyagokat és a cukorbeviteled is tartsd szemmel.

2018. okt. 30. 09:21
 16/23 anonim ***** válasza:
Èn csak 75 kg vagyok de a te napi kajád nekem reggelire is kevès lenne. Èn is beleestem abba hogy elösször koplalással kezdtem el fogyni. Elment az èlettől is a kedvem. Napi minimum 1200 kcal ajánlott de ekkora súlynál ez a mennyisèg jóval több. Ès ezt kell fokozatosan csökkenteni ahogy mennek le a kilók. Elösször is számold ki a napi szüksègletedet pl kalóriabázis. Ès állíts össze egy normál ètrendet. Ezzel a módszerrel semmire nem fogsz menni csak hogy lemerited a szervezetedet, ès amint újra enni fogsz, mert azt 100 % ra veheted hogy ezt nem tudod tartani, többet fogsz visszahízni mert tartalèkolni fog a szervezeted, mint amennyit leadtál.
2018. okt. 30. 10:27
 17/23 anonim ***** válasza:
49%

"nekem refluxom is van ezért nehezebb a fogyás így nem ehetek meg akármit."

"Én úgy gondoltam pl 8 órakor fél kifli meg fél szál virsli, 10 órakor fél körte, 12 órakor fél kifli fél szál virsli, 14 órakor fél körte, 16 órakor fél kifli fél virsli. Este 8 órakor 2 liter ásványvíz. Várom a véleményeket erről. Ez kevés lenne?"

EZ BRUTÁL UNDORÍTÓ!! Egészségtelen! Már értem, hogy miért van refluxod!

Minden ételed SAVASÍT!!!

[link]

Keress lúgosító étrendet!

És egyeztesd össze a szálkásító étrenddel!

(nagyjából egyezik is amúgy)

És persze a mozgás. Brutálnagydarab vagy, szóval én mindenképp azt tanácsolnám, hogy kb fél éven keresztül ízületkímélő mozgásformát válassz. vannak edzőgépek ehhez, edzőtermek, amik ezt is kiemelten kezelik (persze drága a személyi edző, de nagyon sokat segít, étrendben is, mindenben), meg ugye az úszás, ami abszolút (nem véletlenül használják rehabilitációban is)

végül pedig az aerob mozgásformák a legjobb zsírégetők (pl bicikli)

ezekkel van esélyed lefogyni. csak étrenddel vagy csak mozgással inkább bele se kezdj! Pláne úgy ne, hogy nem tudsz a dolgok menetéről semmit. interneten minden fent van, google a barátod!

2018. okt. 30. 13:54
 18/23 A kérdező kommentje:

17es válaszoló! "Már értem, hogy miért van refluxod!

Minden ételed SAVASÍT!!!" Elhiszem hogy segítsen akarsz. De nézz inkább te utána hogy a reflux étrendbe bent vannak ezek az ételek mint a virsli körte! Ezek nem savas ételek! Előbb gondolkodj aztán válaszolj!

2018. okt. 30. 14:34
 19/23 anonim ***** válasza:

Hagyjuk ezt a savasít idiótaságot, de ettől még a virsli egy ipari szeparáló eljárással, ízfokozókkal és nitrittel készült élelmiszeripari termék, ami nagyon távol áll az értelmes, egészséges tápláléktól.

Tudod mi az, hogy szeparált hús? Azt jelenti, hogy fogják a csontokat, amikről a hentesek korábban mindent levágtak, amit tudtak, összezúzzák nagy gépekkel, az abból keletkező nyálkás trutyit ízfokozókkal teletolják, aztán mehet a virsli bélbe. Jó étvágyat hozzá körtével!

2018. okt. 30. 14:54
 20/23 A kérdező kommentje:
19es vàlaszoló! Akkor gondolom te nem eszel virslit szilveszterkor meg az egész emberiség.
2018. okt. 30. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!