Ha most 140 kilós vagyok és ha naponta eszek ötször keveset akkor mennyi idő alatt tudom leadni a negyven kilót?
Nyilván le fog fogyni virslivel és körtével koplalva, ha kitart, hiszen koplalással kivétel nélkül mindenki lefogy, energiát nem tudunk csinálni a semmiből.
De ez hajmeresztő, annyira, hogy felmerül bennem (újra), hogy a kérdező troll. Csak láttam én már annyi embert, aki komolyan gondolt majdnem ennyire durva dolgokat... Sosem lehet tudni.
A kevés nem azt jelenti, hogy 2 falat, aminek még az összetétele is siralmas. A kifli mehet, de ne azon legyen a hangsúly. Gyümölcs is mehet, még ha cukros is, 140 kilónál kell az energia, de kéne valami étel, fehérje, zöldség, kalória... A virsli még OK, ha minőségi, nagy hústartalmú, nem a szokásos ipari hulladék.
Attól függően mennyi az a kevés, ha benne vagy a kereteden akkor fogsz fogyni.
(Kevesebbet eszel, mint amennyit felhasználsz)
Ha nem, akkor nem, vagy hízol.
Szia!
Egyáltalán nem jó ötlet ez a kifli-körte-virsli diéta. Szerinted ebből kialakul majd valami, amit egész életeden át tartani tudsz? Nem hinném. Sőt, így juthatsz el a leggyorsabban oda, hogy "á, én úgyse tudok lefogyni" meg "nem bírom a fogyókúrát sajnos" mert "ilyen alkat vagyok". A koplalást nem bírod, és ez teljesen normális, így van jól. Számold inkább össze, hogy most mennyit eszel (egy vagy két hétig érdemes számolni), és utána ehhez képest csökkents 10%-ot, idővel esetleg még 10%-ot. De drasztikus módszerekben gondolkodj, ügyesen be kell játszanod magad arra az útra, ami már jó, de még bírod önfegyelemmel. Próbálj ki tényleg egy kalóriaszámlálós oldalt, és ne csak a kalóriákat, hanem a makrotápanyagokat és a cukorbeviteled is tartsd szemmel.
"nekem refluxom is van ezért nehezebb a fogyás így nem ehetek meg akármit."
"Én úgy gondoltam pl 8 órakor fél kifli meg fél szál virsli, 10 órakor fél körte, 12 órakor fél kifli fél szál virsli, 14 órakor fél körte, 16 órakor fél kifli fél virsli. Este 8 órakor 2 liter ásványvíz. Várom a véleményeket erről. Ez kevés lenne?"
EZ BRUTÁL UNDORÍTÓ!! Egészségtelen! Már értem, hogy miért van refluxod!
Minden ételed SAVASÍT!!!
Keress lúgosító étrendet!
És egyeztesd össze a szálkásító étrenddel!
(nagyjából egyezik is amúgy)
És persze a mozgás. Brutálnagydarab vagy, szóval én mindenképp azt tanácsolnám, hogy kb fél éven keresztül ízületkímélő mozgásformát válassz. vannak edzőgépek ehhez, edzőtermek, amik ezt is kiemelten kezelik (persze drága a személyi edző, de nagyon sokat segít, étrendben is, mindenben), meg ugye az úszás, ami abszolút (nem véletlenül használják rehabilitációban is)
végül pedig az aerob mozgásformák a legjobb zsírégetők (pl bicikli)
ezekkel van esélyed lefogyni. csak étrenddel vagy csak mozgással inkább bele se kezdj! Pláne úgy ne, hogy nem tudsz a dolgok menetéről semmit. interneten minden fent van, google a barátod!
17es válaszoló! "Már értem, hogy miért van refluxod!
Minden ételed SAVASÍT!!!" Elhiszem hogy segítsen akarsz. De nézz inkább te utána hogy a reflux étrendbe bent vannak ezek az ételek mint a virsli körte! Ezek nem savas ételek! Előbb gondolkodj aztán válaszolj!
Hagyjuk ezt a savasít idiótaságot, de ettől még a virsli egy ipari szeparáló eljárással, ízfokozókkal és nitrittel készült élelmiszeripari termék, ami nagyon távol áll az értelmes, egészséges tápláléktól.
Tudod mi az, hogy szeparált hús? Azt jelenti, hogy fogják a csontokat, amikről a hentesek korábban mindent levágtak, amit tudtak, összezúzzák nagy gépekkel, az abból keletkező nyálkás trutyit ízfokozókkal teletolják, aztán mehet a virsli bélbe. Jó étvágyat hozzá körtével!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!