Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mitől vagyok ilyen fáradékony...

Mitől vagyok ilyen fáradékony és lusta?

Figyelt kérdés
Vagyis lehet valaki a rossz táplálkozástól fáradékony? Reggel felkelek 8 és 9 közt, ilyenkorra már tök hulla vagyok, holott igazából semmit sem csinálok napközben (egy hónapja szünetem van suliban, és jelenleg nem dolgozom) csak vagyok. 3 hónapja voltam vérvételen, akkor semmi különöset nem találtak, csak azt, hogy magas a koleszterinem. Lehet, hogy a helytelen táplálkozás a baj? Mert az van...:S Ha igen, mit változtassak?
2010. jún. 24. 20:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Bármennyire is furcsa, de a kipihentségtől, unalomtól is lehet valaki fáradt. Csinálj magadnak programokat, értelmesen töltsd az idődet. Sportolj, olvass, menj múzeumba, kirándulni. Ha estére kellemesen elfáradsz, biztos, hogy nem lesz többet ilyen panaszod.
2010. jún. 24. 21:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
igyál egy kávét, és menj el bringázni napközben ki a szabadba. Jobb ha a friss levegőn vagy akár ha csak napi 1-2 órát is, mintha csak otthon ülsz. Ha csak otthon vagy, akkor még depis is leszel előbb-utóbb.
2010. jún. 24. 21:11
 3/9 anonim válasza:
100%
Mikor szoktál általában lefeküdni?Mennyi zöldséget és gyümit eszel, mert ez is nagyon fontos!
2010. jún. 24. 21:20
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi, ezeket kipróbálom! :)

Hát gyümölcsöt nem nagyon eszem, zöldséget sem olyan sokat, a mamám főztjét eszem, aki elég hagyományosan főz. Lefeküdni olyan 11 körül szoktam.

2010. jún. 24. 21:22
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
reggelizel rendesen? én azt vettem észre magamon, hogy suliidőben mikor rohanni kell egyik óráról a másikra és nincs időm enni, akkor energiám sincs a nap folyamán. mióta viszont rendesen eszem, sosem érzem magam fáradtnak.
2010. jún. 24. 21:30
 6/9 A kérdező kommentje:
Suliidőben én sem szoktam, de most van rá időm.:)
2010. jún. 24. 21:34
 7/9 anonim válasza:
100%

A reggeli pedig a legfontosabb meg az ebéd!Egyél változatos kajákat.

Velem is volt már ilyen pedig én rendszeresen ettem gyümiket meg zöldséget, mellette rendszeresen sportolok és azért voltam fáradt mindig, mert nem feküdtem le időben, hidd el ha megalszod a napi 8 órát úgy h lefekszel 10kor akk nem lesz semmi baj :)!Szünetben ez nem fog sikerülni :D, de az egészségedre vigyelj oda :)

2010. jún. 24. 21:37
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kipróbálom, amiket írtatok!
2010. jún. 24. 21:47
 9/9 anonim ***** válasza:

LEHET!!

Én a céges menzán kajálás után éreztem nap mint nap, hogy nem bírok visszamenni az irodába, és hogy egész délután hulla vagyok.

Amióta nem eszem ott, sosem tapasztalok ilyet!

Elsősorban nyers zöldséget egyél sovány hússal, tejterméket, teljes kiörl. cuccot és gyümölcsöket.

2010. jún. 24. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!