Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi baja lesz az embernek ha...

Mi baja lesz az embernek ha nem eszik elég szénhidrátot?

Figyelt kérdés
2010. jún. 23. 19:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Leesik a vércukor, szédülés, gyengeség, vérnyomás megzuhan, aztán jön a kóma.
2010. jún. 23. 19:30
 2/10 A kérdező kommentje:
Ha nekem ilyen bajaim nincsenek, akkor nem baj hogy nem eszek kenyeret, lisztet, cukrot, rizst és krumplit? :D
2010. jún. 23. 19:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mivel az agy glükozzal táplálkozik, mt szénhidrátból nyer, ha nem kap energiát nem működik rendesen, és az agy az idegrendszer szabályzó központja. Gondom egyéb káros hatás is van!
2010. jún. 23. 19:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
ch szinte mindenben van, zöldség, gyümölcs. Az csak jó, hogy nem eszl kenyeret, lisztet, cukort, mert ezekben finomított cukor van, ami nem jó ch
2010. jún. 23. 19:33
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem eszel lisztet, cukrot attól nem lesz bajod, az szemét kaja, és üres kalória, hulladéka szervezetnek. VAgyis a finomított hozzáadott ch. Krumpli, rizs, zöldség, gyümölcs, ezek kellenek. Még az a legenyhébb, hogy kihullik a hajad és tönkremegy a bőröd. De ch-ból üzemel a testünk, ebből lesz energia , hogy tudjál levegőt venni, nyelvi, verjen a szíved stb..
2010. jún. 23. 19:33
 6/10 A kérdező kommentje:

Akkor jó. Én nagyon sok zöldséget megesezk egy nap, 2-3 kigyóubi, 6 lilahagyma, 6 paradicsom , pár hamlet azért lemegy 1 nap.

Akkor ez igy jo?

2010. jún. 23. 19:34
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem akarok rizst + krumplit enni mert azoktól én hizok, próbáltam. Egyéb alternativa, amivel potolhatom?
2010. jún. 23. 19:35
 8/10 A kérdező kommentje:

Amugy meg vagy 3 éve nem eszek ilyeneket, semmi bajom nincs, voltam vérvételen is többször, tök jó a vérképen.

Beteg sose vagyok, azóta kb 2x fáztam meg.

És ha annyi uborkát eszek, hogy meglegyen a napi CH szükséglet?

Én megeszek 10 darabot is ha kell. :D

10 dkg krumpliban 20gr szénhidrát van, a Tökben 6gr.

Ha pl 2x annyi tököt eszek, mint krumplit ennék, akkor az ugy jo?

2010. jún. 23. 19:40
 9/10 anonim ***** válasza:
azért ne felejtsük el hogy a krumpliban nagyon fontos tápanyagk vannak, (amit jótékony hatásúak) szóval egy egészséges mértékben fogyassz nyuodtan.. a rizzsel uygan ez van.. havonta 1-2 alkalommal egy kevés elférne :)
2010. jún. 23. 21:39
 10/10 anonim ***** válasza:
ja és annyi hogy a krumplit ne olajba süsd ki, hanem egyél csak főtt krumplit, máris jó ;) és bocsi a hibákért :D
2010. jún. 23. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!