Mi baja lesz az embernek ha nem eszik elég szénhidrátot?
Figyelt kérdés
2010. jún. 23. 19:23
1/10 anonim válasza:
Leesik a vércukor, szédülés, gyengeség, vérnyomás megzuhan, aztán jön a kóma.
2/10 A kérdező kommentje:
Ha nekem ilyen bajaim nincsenek, akkor nem baj hogy nem eszek kenyeret, lisztet, cukrot, rizst és krumplit? :D
2010. jún. 23. 19:30
3/10 anonim válasza:
Mivel az agy glükozzal táplálkozik, mt szénhidrátból nyer, ha nem kap energiát nem működik rendesen, és az agy az idegrendszer szabályzó központja. Gondom egyéb káros hatás is van!
4/10 anonim válasza:
ch szinte mindenben van, zöldség, gyümölcs. Az csak jó, hogy nem eszl kenyeret, lisztet, cukort, mert ezekben finomított cukor van, ami nem jó ch
5/10 anonim válasza:
Ha nem eszel lisztet, cukrot attól nem lesz bajod, az szemét kaja, és üres kalória, hulladéka szervezetnek. VAgyis a finomított hozzáadott ch. Krumpli, rizs, zöldség, gyümölcs, ezek kellenek. Még az a legenyhébb, hogy kihullik a hajad és tönkremegy a bőröd. De ch-ból üzemel a testünk, ebből lesz energia , hogy tudjál levegőt venni, nyelvi, verjen a szíved stb..
6/10 A kérdező kommentje:
Akkor jó. Én nagyon sok zöldséget megesezk egy nap, 2-3 kigyóubi, 6 lilahagyma, 6 paradicsom , pár hamlet azért lemegy 1 nap.
Akkor ez igy jo?
2010. jún. 23. 19:34
7/10 A kérdező kommentje:
Nem akarok rizst + krumplit enni mert azoktól én hizok, próbáltam. Egyéb alternativa, amivel potolhatom?
2010. jún. 23. 19:35
8/10 A kérdező kommentje:
Amugy meg vagy 3 éve nem eszek ilyeneket, semmi bajom nincs, voltam vérvételen is többször, tök jó a vérképen.
Beteg sose vagyok, azóta kb 2x fáztam meg.
És ha annyi uborkát eszek, hogy meglegyen a napi CH szükséglet?
Én megeszek 10 darabot is ha kell. :D
10 dkg krumpliban 20gr szénhidrát van, a Tökben 6gr.
Ha pl 2x annyi tököt eszek, mint krumplit ennék, akkor az ugy jo?
2010. jún. 23. 19:40
9/10 anonim válasza:
azért ne felejtsük el hogy a krumpliban nagyon fontos tápanyagk vannak, (amit jótékony hatásúak) szóval egy egészséges mértékben fogyassz nyuodtan.. a rizzsel uygan ez van.. havonta 1-2 alkalommal egy kevés elférne :)
10/10 anonim válasza:
ja és annyi hogy a krumplit ne olajba süsd ki, hanem egyél csak főtt krumplit, máris jó ;) és bocsi a hibákért :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!