A hánytatásba vagy a koplalásba lehet előbb belehalni?
Figyelt kérdés
2010. jún. 23. 18:33
1/5 anonim válasza:
Sztem a koplalásba,de egyiket se próbáld ki!!
3/5 anonim válasza:
szerintem a hánytatása... mert koplalni magad halálra nem hiszenm hogytudod, az ösztönök erősebbek és jol telezabálod magad. A hánytatás viszont ugy kikésziti a nyelőcsöved, torkod, és ugy hozzászoksz h kihányod amit lenyelsz h később, ha sikerül is enned akkor is kijön belöled.
4/5 anonim válasza:
ja bocs rosszul olvastam a kérdésed
második vagyok:)
szerintem inkább a hánytatsába, mert enni úgyis fogsz egy darab után nem bírod ki, de a hánytatás, a torkod, nyelőcsövöd, gyomrod teljes kikészül, kapsz egy gyomorvérzést és elvisz..
5/5 anonim válasza:
a hánytatás ugyanolyan koplalás, hiszen a tápanyaghoz ugyanúgy nem jut a szervezet, csak hamarabb tönkre vágod a fogaidat + fekélyek a nyelőcsőben és a szájban...a koplalásba sem közvetlen halsz bele, hanem a szervezeted lebontja saját magát és abba ....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!