Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki mennyi idő alatt és milyen...

Ki mennyi idő alatt és milyen módszerrel szabadult meg a súlyfeleslegétől? Mi a cél amit el akartok érni?

Figyelt kérdés
Főként olyanoknak a tapasztalata érdekel akik 30-40 kilót fogytak, mennyi idő alatt? milyen edzést csináltatok? mit etetek stb?
2018. okt. 7. 12:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Kalóriaszámlálással szabadultam meg. Havonta 2-3 kilogramm fogyás az egészséges mérték, így próbáld belőni a napi kalóriát. 30-40 kiló fogyás hosszú út lesz, sok erőre lesz szükséged.
2018. okt. 7. 12:34
 2/3 anonim ***** válasza:

én még úton vagyok, nekem is kb 40 kiló mínusz a cél.

már 15 le ment kb 200 nap alatt, kalória bázis számlálója szerint. nem mindég tartottam be a keretet, de így is fogytam havi 2-3kgt. nem tudom a pontos számokat nem igazán figyelem mert akkor csak idegesítem magam vele és nem fog sikerülni semmit se fogyni.

Bod bot alkalmazassal végzem a mozgást heti 3 vagy 4 alkalommal. nagyon hasznos.

2018. okt. 7. 12:46
 3/3 anonim ***** válasza:

55 kg.

Két év, az első évben 35 kg, a második évben a maradék 20 kg, és akkor feljött 12 kg izom is.

Két hónapig egy negyeddel kevesebb étel, majd újabb két hónapig még egy negyeddel kevesebb, majd megint. Így lett fél év alatt normál az adagom, mert minden kövér azt hiszi, hogy nem eszik sokat. De.

Nulla olyan dolog, amiben cukor van, tésztából csak durum, kenyérből max. egy szelet, az is max. naponta egyszer, tejtermékből CSAK túró, inni CSAK víz. Semmi sör, italknak max. 1-2 fröccs. Nulla nasi.

Minden tányér harmada a főétel, harmada a köret és harmada tiszta zöldség. Így tartom a súyt, már több, mint 10 éve.

Ételadagokhoz mérleg: soha nem eszem többet 50 dkg-nál. És komoly testedzés mellett is elég a 15 dkg hús zöldkörettel. Apropó, köret: nem eszem krumplit , tojásos tésztát, fehér rizst soha, sem kenyeret főételhez.

Második évben elkezdtem a ketlebellt, azóta is járok, heti háromszor, az első évben Béres Alexendra volt otthon, heti 4-5, pedig férfi vagyok.

2018. okt. 9. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!