Ez új, de talán össze jöhet ezzel a módszerrel?
Mit gondoltok erről az Every Other Day Diet féle diétáról?
Mármint hogy egyik nap 500 kalórát eszel másnap pedig amit szeretnél aztán megint 500 kalória...és igy folytatod.
Egy Zita Holényi nevezetű lány beszélt erről youtubon hogy 30 kiló ezzel ment le neki.
Én már próbálkoztam sok diétával de egyik se jött be, és most nemtudom hogy belefogjak ismét egy kalóriaszámlálós dologba, vagy próbáljam meg ezt...Szerintetek?
Ha neked bejön és deficitben vagy, nos, akkor fogysz, de én akkor is úgy gondolom, hogy sokkolod a szervezetedet valamelyest... De ha ez működik, ez működik.
Én NAGYON utálnám, testileg-lelkileg, én ezért eszem hasonlóan mindennap, nekem ez jön be.
500 kcal brutál kevés, másnap meg kéne ennem egyelőre 2500 kcalt (ha majd aktívabb leszek, sokkal többet), ami ugyan nem sok, de azért ma már nem jön olyan természetesen. Milyen beteg már direkt megtömni magam meg széthúzni az evési ablakomat, másnap pedig koplalni...
De különfélék vagyunk. Láttam már olyat is, akinek a koplalás jött be csak... Az pláne nem egészséges, de ha csak így tudott könnyen és tartósan fogyni, ő dolga.
Nem javaslom, nem csak hogy káros, de nem biztos a hatása.
Inkább életmód változtatás kéne neked, mint dièta szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!