Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok semmit,...

Miért nem fogyok semmit, talán még hízok is?

Figyelt kérdés
Kb 3 hónapja kevesebbet eszek,lefelezem az adagokat. A kenyeret lecsökkentettem,abból is főleg rozsost,teljeskiörlésut valasztok, este 7-kor eszek utoljára,mert akkor érek haza. Nassolni gyümölcsöt választok.2 hetente elmegy egy chips, én azt nem tudnám okolni. Sokad dolgozok, fizikai munkát végzek. Edzeni nem szoktam az tény, mert munkában úgy elfáradok, hogy néha le kell ülnöm,hogy haza bírjak jönni. Igaz ez nem pozitív, de még a hasam is sokat megy, mert IBS-em van. De ha nem menne a hasam,akkor mekkora lennék?Pajzspirigyemmel nincs gond, semmi olyat nem tudnék mondani, ami miatt nehezen mennének le a kilók, esetleg a genetika,ha azt lehet okolni. A családban mindenki dagi.És csak azt látom hogy egyre nagyobb a belem. Salátákat is gyakran eszek ebédre. Túrót,tejterméket nem igazán szoktam, mert nagyon megy tőle a hasam és fel is puffadok,kiütéses is leszek tőle, születésem óta allergiás vagyok rá. (nem a laktóz). Igazából tanácstalan vagyok,hogy miért lehet ez. Régebben csak úgy fogytam, ha nem ettem, de tényleg, egy nap egy zsemlén tengődtem, de azt úgy nem lehet csinálni...
2018. júl. 15. 19:32
 1/10 A kérdező kommentje:
23/L
2018. júl. 15. 19:34
 2/10 A kérdező kommentje:
Az lemaradt,hogy azért választottam ezt a formát, mert már 2x lefogytam koplalással 20-13 kilót, de 2-3 év után visszajön, mert olyan étrenddel nem lehet élni. Valami tartósat szeretnék, és a sok-sok munka miatt is muszáj ennem, mert ha nem eszek, rosszul vagyok.
2018. júl. 15. 19:45
 3/10 anonim ***** válasza:
Gyümölccsel és folyadékkal is rengeteg kalóriát be lehet vinni. Kalóriabázis-t próbáld ki.
2018. júl. 15. 20:00
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Először is vizsgáltasd ki magad, mi okozza a problémákat! Utána állíts, vagy állíttass össze egy diétás étrendet, és tartsd!
2018. júl. 15. 20:34
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet hogy a koplalás miatt van ez.

Ha fogyni akarsz akkor 1500kcalt egyél, attól fogsz fogyni ha a szervezeted a normál 2000hez van szokva.

Ha meg nem vagy egèszsèges, azt nem tudjuk látatlanban.

2018. júl. 15. 22:37
 6/10 anonim ***** válasza:
74%

Képtelenség, hogy csak egy zsemlével fogyj, pláne fizikai munkával, ez világos.

viszont nem tudom, mennyit eszel, amivel nem fogysz, kiszámoltad valaha?

Sokan nem értik, miért nem fogynak, de számolással kiderül, milyen sokat esznek.

Mások nem esznek sokat, de lassú az anyagcseréjük.

De olyan is van, hogy valaki tényleg sokkolóan kevés étellel nem fogy, ez betegségre utal. Nem ártana tudni, melyikről van szó.

De akármilyen trükkös vagy beteg is a szervezeted, s az alap kalóriaigényed picike is, a fokozottabb aktivitást nem lehet szinte semmi kalóriából megoldani. Ha aktív vagy, viszonylag sok kalóriát elhasználsz, nincs olyan, hogy nem. Egy könnyű fizikai munka persze nem nagyon kalóriaigényes, a tied nem tudom, milyen. Sajnos az, hogy fárasztó, nem jelenti azt, hogy kalóriaigényes.

2018. júl. 15. 22:54
 7/10 A kérdező kommentje:
Voltam pár éve kivizsgáláson, ezek az infók is onnan vannak. Mivel lefelezem, nem lehet egy tonna kaja. Sovány társaimnál semmivel nem eszek többet. Lehet akkor rá kéne térnem a számolásra. Apartmanban szobalány vagyok, egész nap hajtás van, csak enni ülök le meg a wc-n. Harmadik napra mikor megyek,már izomlázam is van mindig. Van, hogy kevesen is vagyunk,ebből kifolyólag sokan nem bírják. Egy irodai munkánál mindenképp többet éget. Próbálok többször kevesebbet enni, mondjuk megyünk A-ból B-be, és közben betolok pár falatot,mikor rámjön az éhség,mert akkor se kép se hang. Valószínű ilyenkor leesik a cukrom,gyanítom van vele kis gond, de hát mi lenne az első amit mond az orvos? Fogyni kéne. Azon vagyok. Megnézem a címkéket mennyi kalória van benne, de pontosan nem számolom ki,csak kb, utolsó kajánál leforog előttem,mit termeltem be. És igazából ürességet is érzek,mert én nagyon nagyon szeretek enni,szeretem az ízeket,szeretek főzni is. Nem belemenekülésből történt ez,csak szeretek kajálni :D köszönöm a válaszokat
2018. júl. 16. 05:48
 8/10 A kérdező kommentje:
na igy koran reggel tudok fogalmazni, * nehéz a munka,sokan nem bírják, ezért vagyunk kevesen :D
2018. júl. 16. 05:50
 9/10 anonim ***** válasza:

"Sovány társaimnál semmivel nem eszek többet."

Ez nem számít, nem lehet pontosan megbecsülni, ki mennyit visz be egy nap, sajátodat se tudod jól összehasonlítani a korábbiakkal (évek óta edzem, a kajaadagom növekedését csak akkor vettem észre, amikor már dupla annyit ettem), ne feledkezzünk meg arról sem, hogy mindenkinek más az anyagcseréje, más a testfelépítése. Szóval ne máshoz próbáld mérni a fogyasztásodat.

2018. júl. 16. 12:56
 10/10 A kérdező kommentje:
utolsó,teljes mértékben igazad van...viszont ha azt látom,hogy egy 50 kilós reggelire megeszik 3 fehér zsemlét én meg 1-2 teljes kiörlésűt,titkon merem remélni,hogy valamilyen látszata lesz...valoszinuleg azzal van a baj,hogy meg mindig tobb a bevitt mint az elegetett...el fogok menni orvoshoz,mert ha nem eszek rosszul vagyok,es az ugy nem okes.koszonom a valaszokat!
2018. júl. 26. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!