Miért nem fogyok semmit, talán még hízok is?
Szerintem lehet hogy a koplalás miatt van ez.
Ha fogyni akarsz akkor 1500kcalt egyél, attól fogsz fogyni ha a szervezeted a normál 2000hez van szokva.
Ha meg nem vagy egèszsèges, azt nem tudjuk látatlanban.
Képtelenség, hogy csak egy zsemlével fogyj, pláne fizikai munkával, ez világos.
viszont nem tudom, mennyit eszel, amivel nem fogysz, kiszámoltad valaha?
Sokan nem értik, miért nem fogynak, de számolással kiderül, milyen sokat esznek.
Mások nem esznek sokat, de lassú az anyagcseréjük.
De olyan is van, hogy valaki tényleg sokkolóan kevés étellel nem fogy, ez betegségre utal. Nem ártana tudni, melyikről van szó.
De akármilyen trükkös vagy beteg is a szervezeted, s az alap kalóriaigényed picike is, a fokozottabb aktivitást nem lehet szinte semmi kalóriából megoldani. Ha aktív vagy, viszonylag sok kalóriát elhasználsz, nincs olyan, hogy nem. Egy könnyű fizikai munka persze nem nagyon kalóriaigényes, a tied nem tudom, milyen. Sajnos az, hogy fárasztó, nem jelenti azt, hogy kalóriaigényes.
"Sovány társaimnál semmivel nem eszek többet."
Ez nem számít, nem lehet pontosan megbecsülni, ki mennyit visz be egy nap, sajátodat se tudod jól összehasonlítani a korábbiakkal (évek óta edzem, a kajaadagom növekedését csak akkor vettem észre, amikor már dupla annyit ettem), ne feledkezzünk meg arról sem, hogy mindenkinek más az anyagcseréje, más a testfelépítése. Szóval ne máshoz próbáld mérni a fogyasztásodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!