Érdekelne a véleményetek.19 éves vagyok,168 cm és 56 kg. Kövérnek érzem magam fogyni szeretnék stb. Szerintetek mivel kéne próbálkoznom? 12 éve sportolok is.
Én 164 cm vagyok, 57 kg és soványnak érzem magam, ismerőseim is sopánkodnak, hogy milyen sovány vagyok.
Szerintem torzít a tükröd.
En 170cm 63kg vagyok. Az kövér? (l4 evesen) jah es inzulin rezisztenciam van.
(En anyira elhitettem magammal h katasztrófa vagyok h nem tudok enni normálisan. Minden kajaban csak a kaloriakat latom. Egészségügyi problemaim is lettek...szval vigyázz a fogyással)
Most paraszt leszek, de 9-es,ha az a 70kg a 172 cm-hez nem sportolásból van és nem az izmaid miatt jön ki ez a súly, akkor ott már azért lehet némi felesleg. Persze nem azt mondom, hogy ez sok, bőven átlagos még. Kérdező a te súlyod teljesen ideális.
Nem kötözködésnek szánom én magam 165 cm vagyok és 60 kg és már ezt sem tartom ideálisnak. (Nem gondolom, hogy (én vagy bárki) rossz lenne ettől, tudom, hogy minimális felesleg, de nekem már nem tetszik magamon. Kb. annyi szeretnék lenni, mint te kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!