Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnék csak hasról fogyni?

Hogy tudnék csak hasról fogyni?

Figyelt kérdés
Tudom nincs helyi fogyás, de... Én sehonnan máshonnan nem szeretnék fogyni, csak is a hasamról. Tényleg nincs semmilyen megoldás, hogy csak onnan fogyjak?
2018. szept. 25. 21:19
 1/10 anonim ***** válasza:
39%
De van,csak titkos...
2018. szept. 25. 21:31
 2/10 anonim ***** válasza:
95%

Zsirleszívás...

Egyebkent ha csak ott van zsir, akkor onnan fogsz fogyni

2018. szept. 25. 21:37
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
nekem is csak onnan kellene fogynom. felulesekkel próbálkozom egyenlőre...valamint eszre vettem hogy nekem az üdítő és a nasi csak hasra jön ,hanyagolom lassan 2 hete... nekem eddig bejott :)
2018. szept. 25. 21:54
 4/10 anonim ***** válasza:
10%
Felülés, hullahoppozás.
2018. szept. 25. 21:59
 5/10 anonim ***** válasza:
79%

Ha nincs helyi fogyás, akkor nincs helyi fogyás. Nem, nem tudod, hogy nincs helyi fogyás, mert akkor nem kérdeznéd meg, hogyan kell.

GENETIKA, honnan fogysz. Ha teljesen lefogysz, lemegy hasról is.

2018. szept. 25. 22:14
 6/10 anonim ***** válasza:
51%
SE-HOGY
2018. szept. 25. 22:16
 7/10 anonim ***** válasza:
77%

zsírleszívás, gyalu, 1 hétig minden nap naponta 10 alkalommal ha elvered csilánnal a hasad, az is használ

mondjuk csak anyiban használ, hogy a csípések következtébe megdagad, ha az lemegy kissebb lesz mint amíg tartott a csalán kúra

helyi fogyás nincs, se felülés se semmi egyéb, a felüléstől a has izomod erősödik ami kintebb is nyomhatja a felette levő zsírt, semmilyen természetes módon nincs területi fogyás

2018. szept. 25. 22:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Lefogysz mindenhonnan, majd súlyzós edzéssel teszel izmot a fenekedre, gondolom innan nem akarsz fogyni
2018. szept. 26. 06:49
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Úgy, hogy ahogy mindenki más, aki fogyni akar, te is elkezdesz normálisan étekzni, kalóriadeficit legyen, aztán arra odafigyelsz, hogy a fehérje meglegyen, de a szh, zsír ne legyen túllépve, és csodák csodájára nem izomból, hanem zsírból fogsz fogyni. Ilyen egyszerű.

Közben mozgás legyen, de nem kötelező hasra. Bármit csinálhatsz, amit szeretsz, ha nem tudod, mi az, találd meg a neked megfelelő sportot. Lehet, te vagy a világ legjobb síugrója, csak nem mentél el sose kideríteni.

2018. szept. 26. 10:24
 10/10 anonim válasza:
5-os valaszoloval teljesen egyet kell ertenem.
2018. szept. 26. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!