169 cm vagyok és 59 kg . Úgy mennyit fogyok egy hónap alatt ha csak reggelizem és ebédre vmilyen salátát eszem? . Mást már aznap nem max ha éhes leszek akkor almát.
a szervezeted raktározó üzemmódra fog váltani és még hízni is hízhatsz
amúgy meg semmi szükséged fogyásra, ha formásodni akarsz, akkor sportolj valamit
Amit írtál az önkínzás :) Inkább csak lisztet és sültkrumplit ne egyél. Akkor már fogyni fogsz.
Szóval rizs, hús, saláták, zöldségek, gyümölcsok, felvágottak, műzlik mehetnek.
Kenyér és tészták nem.
a súlyod pont jó! pláne ha sportolsz, akkor megtévesztő, mert sok az izom által beleadott súly.
ha jól érzed magad a bőrödben, felesleges sanyargatnod magad. és sporthoz bizony rendesen kell táplálkozni, igen még vacsizni is, kül. vészraktározó módba kapcsol a szervezeted.
Ezzel az egésszel csak az a baj, hogy fehérjét nem viszel be semmit. E mellé sportolsz, szépen leépíted az izmaidat, amitől formás lehetnél. Energiabevitel ugyancsak nagyon alacsony, még egy ok arra, hogy az izmodból fogja a szervezeted nyerni az energiát, és leépíti.
Biztos fog zsírból is lemenni, de alapból nem is vagy kövér, tehát ezt nehezebb lesz.
Ha ezt csak egy hosszabb folyamat részeként akarod, ám legyen. De akkor később térj rá a súlyzós edzésre magasabb fehérjebevitel mellett, mert a gondolom nem akarsz csont és bőr lenni.
de éhezésnél van ez, szerinted, amire készülsz, az mi, ha nem koplalás?
ha sportolsz, akkor légy türelmes, majd fogysz azzal ;)
Szerintem így semennyit nem fogsz fogyni. Ha aktívan mozogsz, akkor néhány kilót biztos. De akkor szükségtelen ennyire keveset enni, ugyanis semmi köze a kevés tápláléknak a fogyáshoz.
Akármennyire is nem szeretnéd hallani, a kevés táplálékbevitel eredménye az éhezés, ami izomszövet vesztést jelent. A fogyás pedig zsírszövet vesztés, amit csak aktív mozgással lehet elérni. A mozgáshoz pedig táplálékra van szükség.
Tény, hogy egy Auschwitzi menekült is sovány, és egy hosszútávfutó is sovány, de a testük összetételében, és az egészségi állapotukban nagy különbségek vannak ám!
Hát nem koplalás ,mert koplalás nekem az ha éhes vagyok ,de nem eszem . De nem is vagyok éhes ..
Amúgy a sali mellé szoktam halat meg csirkét is enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!