Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit lehet enni napközben...

Mit lehet enni napközben diétánál ha úgy érzed, hogy menten éhen halsz.1 joghurt vagy 1 gyümölcs ne m sokat ér?

Figyelt kérdés
2010. jún. 23. 13:55
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Hát e szerint nekem 1 nap 1446 kcal-t kellene enni, ebből 198, 87 gramm szénhidrát vagyis 795kcal. Ez kb mit takar kajában? Én soha nem számolom a kalóriát... :(
2010. jún. 23. 15:08
 22/27 anonim ***** válasza:

számold ki az elmúlt pár napodat itt és kiderül

kcal.hu

2010. jún. 23. 15:49
 23/27 A kérdező kommentje:
Mivel nem mértem soha, hogy miből mennyit ettem ezért elég nehéz kiszámolni, de próbálkozom
2010. jún. 23. 15:50
 24/27 anonim ***** válasza:
Az vagyok, aki először írta, hogy kiéheztél. Ez az időszak addig tart, amíg nem pótolod a szükséges anyagokat. Sajnos nem tudom, milyen hiányaid vannak, de szerintem ne éhezz tovább, mert először csak úgy érzed, éhen halsz, utána összeesel, aztán kórház. Lehet vitaminhiányod, vashiányod... bármi. Azért "működött" eddig, mert voltak tartalékaid, de azokat már felélted. Ha nem pótolod, nem fog javulni a helyzet.
2010. jún. 23. 16:57
 25/27 A kérdező kommentje:

Az lehet probléma, hogy vacsorázni nem szoktam, csak gyümölcsöt eszem néha helyette?

Mit lehet vacsizni? Virsli mehet sajttal sok zöldséggel?

2010. jún. 23. 17:08
 26/27 anonim ***** válasza:

Újra én vagyok. Persze, akkor az a baj, hogy nem vacsorázol... Hogyne lennél éhes...

Fehérje és zöldség mehet, a zöldség legyen több. A sajt és virsi jó, csak vigyázz, mert a sajtok zsírosak, és virsliből is próbálj jobb minőségűt venni, amiben több a hús mint az adalék. Salátából bármennyit lehet.

2010. jún. 24. 13:50
 27/27 A kérdező kommentje:
Köszi az utolsónak, lehet, hogy tényleg ez a gond. Lehet például körözöttes sonkatekercset enni tojással és zöldségekkel? E mellé nem hiányzik annyira a kenyér...:(
2010. jún. 25. 08:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!