Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit lehet enni napközben...

Mit lehet enni napközben diétánál ha úgy érzed, hogy menten éhen halsz.1 joghurt vagy 1 gyümölcs ne m sokat ér?

Figyelt kérdés
2010. jún. 23. 13:55
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:

Én répát szoktam rágni :D

Az jól telít és legalább sokáig tart, míg megeszem, feszültséget is le lehet vele vezetni :D

2010. jún. 23. 14:07
 2/27 timido ***** válasza:

dióbél. ebből elég egy kevés is, mert nekem mindig elveszi az étvágyam már akár 5 szem is. meg répát is elropogtathatsz nyersen. bevághatsz egy paradicsomot is.

és sokat igyál.

almát ne egyél,mert attól csak éhesebb leszel a sava miatt.

2010. jún. 23. 14:09
 3/27 A kérdező kommentje:
Köszi ez jó ötlet, azt nagyon szeretem...
2010. jún. 23. 14:09
 4/27 A kérdező kommentje:
Eddig minden simán ment 4 hete diétázom le is ment 4 kiló, de vagy 2 napja teljesen éhen akarok halni, ugyanolyan étkezés mellett mint az eddigiek. Ez mitől lehet? :((
2010. jún. 23. 14:11
 5/27 anonim ***** válasza:

Diót akkor lehet, ha meg tudsz állni 5 szemnél, és naponta csak egyszer eszed. Nagyon egészséges, de iszonyú sok kalória van benne.

Kérdező, bármilyen zöldséget ehetsz, amennyit csak akarsz. Én az uborkát is szeretem üresen. És... ezzel sokan nem értenek egyet, de én gyümölcsöt is korlátlanul eszem, nem darabra. Igaz, nekem nincs drasztikus súlyfeleslegem. Meg nem hiszek abban, hogy a gyümölcscukor ártana. Igaz, cukor, de sokkal jobb, mintha bármi mást nasiznék (chips vagy valami szénhidrát), és tele van vitaminnal meg rosttal, több az előnye, mint a hátránya.

2010. jún. 23. 14:15
 6/27 anonim ***** válasza:
Ehetsz 1-2 szelet puffasztott rizst/búzát/kölest, egy tojást, kígyóubit, retket, paprikát.
 7/27 anonim ***** válasza:
egyél meg egy tál barnarizst joghurttal.
 8/27 anonim ***** válasza:

Ha most fog megjönni, attól is lehetsz éhes, én olyankor mindig többet eszem.

De ami valószínűbb, mostanra éheztél ki annyira, hogy már jelez a szervezeted.

2010. jún. 23. 14:16
 9/27 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ki fogom ezeket próbálni. Az utolsónak lehet, hogy igaza van. De mit csináljak? Meddig tart ez az időszak?
2010. jún. 23. 14:21
 10/27 A kérdező kommentje:
Mármint a kiéhezésre gondoltam :))
2010. jún. 23. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!