Mit lehet enni napközben diétánál ha úgy érzed, hogy menten éhen halsz.1 joghurt vagy 1 gyümölcs ne m sokat ér?
Én répát szoktam rágni :D
Az jól telít és legalább sokáig tart, míg megeszem, feszültséget is le lehet vele vezetni :D
dióbél. ebből elég egy kevés is, mert nekem mindig elveszi az étvágyam már akár 5 szem is. meg répát is elropogtathatsz nyersen. bevághatsz egy paradicsomot is.
és sokat igyál.
almát ne egyél,mert attól csak éhesebb leszel a sava miatt.
Diót akkor lehet, ha meg tudsz állni 5 szemnél, és naponta csak egyszer eszed. Nagyon egészséges, de iszonyú sok kalória van benne.
Kérdező, bármilyen zöldséget ehetsz, amennyit csak akarsz. Én az uborkát is szeretem üresen. És... ezzel sokan nem értenek egyet, de én gyümölcsöt is korlátlanul eszem, nem darabra. Igaz, nekem nincs drasztikus súlyfeleslegem. Meg nem hiszek abban, hogy a gyümölcscukor ártana. Igaz, cukor, de sokkal jobb, mintha bármi mást nasiznék (chips vagy valami szénhidrát), és tele van vitaminnal meg rosttal, több az előnye, mint a hátránya.
Ha most fog megjönni, attól is lehetsz éhes, én olyankor mindig többet eszem.
De ami valószínűbb, mostanra éheztél ki annyira, hogy már jelez a szervezeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!