Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit lehet enni napközben...

Mit lehet enni napközben diétánál ha úgy érzed, hogy menten éhen halsz.1 joghurt vagy 1 gyümölcs ne m sokat ér?

Figyelt kérdés
2010. jún. 23. 13:55
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
inkább nézd át az étrendedet, mert ha ennyire éhes vagy, akkor valami nagyon szar a diétádban
2010. jún. 23. 14:35
 12/27 A kérdező kommentje:
Na de 4 hétig bevált 2 napja pedig már nem működik???? Napi 4-5-ször eszem. Megvan a hús, zöldség, gyümölcs, folyadék. Akkor hol a bibi?
2010. jún. 23. 14:37
 13/27 anonim ***** válasza:
nyilván ott, hogy nem megfelelő a mennyiség és kevés a szénhidrát ;)
2010. jún. 23. 14:42
 14/27 A kérdező kommentje:

Mennyiség: Diéta alatt ehetem a szokásos mennyiséget csak diétás kajából?

Szénhidrát: Mivel lehet pótolni? Reggel eszem rozskenyeret, amúgy a cukros dolgokat igyekszem kerülni.

2010. jún. 23. 14:44
 15/27 anonim ***** válasza:

szénhidrát helyett szénhidrátot kellene egyél, nyilván célszerűbb délelőtt a többségét, de akármilyen hihetetlen egy normál étrend 55 % kb szénhidrát kéne legyen, az ok, hogy egy diéta esetén ezt valamelyest lecsökkented, de nem lehet egy szelet kenyérre minimalizálni.

egyél szépen reggelire rozskenyeret, teljes kiőrlésű kenyeret, zabkását, banánt

ebédre krumplit héjában főzve vagy sütve, rizst, sok zöldséget a rizs mellé

vacsorára meg hagyd el a rizst mondjuk és egy jó salátát egyél

a főétkezések közt egyél idénygyümölcsöket

és mozogj legalább 20-30 percet naponta

2010. jún. 23. 14:52
 16/27 anonim ***** válasza:

a diétás kaja kifejezés meg az én szótáramban nem létezik, egyél normális kaját, csak kicsit kevesebbet, mint szoktál - normál esetben se kell minden szart összeenni

ja és miből akarsz fogyni és hová? mi a célod?

2010. jún. 23. 14:54
 17/27 A kérdező kommentje:
A mozgás megvan rendszeresen, mondom már 4 hete így csinálom a diétát eddig nem voltak ilyen éhségrohamaim ezért nem értem mi történt két napja. Rizst, durum tésztát is eszem, igaz a krumpli kimaradt. Lehet, hogy az adag kevés??
2010. jún. 23. 14:56
 18/27 A kérdező kommentje:
88-ból szeretnék leadni kb 15-öt, ami még mindig nem az ideális, viszont nekem tökéletes lenne. Enni rendes kaját eszem, csak eddig nagyon sok kenyeret ettem, most meg ezt változtattam. Lehet ez is a gond?
2010. jún. 23. 14:58
 19/27 A kérdező kommentje:
Diétás kaja alatt sovány húsokat, halat, zöldséget, rizst tésztát főzelékeket értek. Illetve én ezeket eszem.
2010. jún. 23. 14:59
 20/27 anonim ***** válasza:
[link] számold ki, hogy eleget eszel-e ;)
2010. jún. 23. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!