1 év alatt mennyit fogyhatok?
Szia!Én 94kg voltam 1hónappal ezelőtt és most 83 vagyok.Annyit csinálok,betartom az 1200kalóriás diétát és naponta 30-40percet hullahoppozom.(Műanyag sóval megtöltve)
Nekem bevált.
Sok szerencsét!
1 hónap alatt 11 kg?
1200 kalórián nem élhetsz életed végéig, viszont 1500-tól már minden visszahízol majd. Túl gyorsan fogysz! Miért nem hiszed el mások tapasztalata alapján?
Kérdező, az elején valószínűleg heti 1 kg-t tudsz leadni, később csak heti fél kg-t. A cukrot és a cukros dolgokat is kerüld, és zöldségeket is egyél.
1 menj el egy háziorvosi kivizsgálásra ;)
2 ahogy az első írta, ne aerobikkal kezdj, mert tönkre vágod a térded
3 van kutyád vagy van lehetőséged egyet befogadni, ha igen, akkor menjetek jó hosszú sétákra kezdetben ;), utána, lehet közösen futni pl.
4 úszás is jó nagyon, pláne így nyáron
a 11:43-as jól irta, az úszás a legjobb és leghatékonyabb, ezt csak megerősiteni tudom. inkább menj heti3x uszodába 1 órát, mint aerobicra, mert ez a te súlyodnál minden csontodat tönkrevágja
és ráadásul az egyedüli sport, ahol minden izmodat használod, sok kalóriát égetsz, meg minél hidegebb a viz, a tested annál több zsirt éget, hogy a testhőmérsékletedet fenntartsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!