Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyáshoz ez mennyire hatásos?

Fogyáshoz ez mennyire hatásos?

Figyelt kérdés

Sziasztok, Kíváncsi lennék, hogy szerintetek mennyire hatásos ez a módszer..

Reggeli: zabpehely+tej

10:00-egy szelet barnakenyer

12:00-egy szelet barnakenyer

15:00-Leves, esetleg rizs vagy főzelék

16:30-joghurt

2018. szept. 4. 15:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez max arra jó, hogy egy hét után a falat vakarva kiszabáld a hűtőt és többet szedj fel, mint amennyit addig a koplalással leadtál.

A szervezetednek minden esetben szüksége van alapvető tápanyagokra, amit ebben a formában nem kap meg.

Miért erőlteted pl. annyira a barna kenyeret ahelyett, hogy megennél egy banánt, vagy egy almát?

Miért nem vacsorázol?

Miért csak zabpelyhet lehet reggelizni?

Annyiféle jó dolgot lehet enni diétásan is. (Lásd itt az utóbbi hozzászólók egyikét)

2018. szept. 4. 21:00
 12/15 anonim ***** válasza:
Előző, a kenyér még nekem is laktatóbb, mint a cukor (tudom, hogy van kivétel) s a gyümölcs (bár jó cucc, ha sokunknak nem is előnyös fogyáskor) még nem oldaná meg a tápanyaghiányt, bár határozottan színesítené ezt a jelenleg gabona alapú napot. De fehérje jobban kéne, a zsírbevitelét nem tudom a kérdezőnek, lehet, hogy azzal is rosszul áll, de az azért kevés kell (aki azzal lakik jól s nem cukorral, annak többet érdemes, de ez már egyéni dolog, a működésünkhöz kevés zsír is elég).
2018. szept. 5. 01:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Ízlések és pofonok. Én sokkal jobbnak étzed egy darab gyümölcsöt, mint egy szelet kenyeret, de ez az én véleményem, másé meg más.
2018. szept. 5. 06:41
 14/15 anonim ***** válasza:

Mármint hogy egész hátralévő életedben ezt óhajtod enni? Annak kevés.

Hogy ennyit egyél, amíg lefogysz, aztán visszatérsz a normál étkezésre? Lehet, viszont a visszatérés után ugyanúgy vissza fogsz hízni.

Talán inkább olyasmi, ami egész életedben vállalható? Pl. fogyáshoz valamivel kevesebbet enni, mint amennyire szükséged van - de ehhez se kell koplalni - ha pedig meg van a kívánt súly, akkor pont annyit enni, amennyire szükséged van, nem többet. Ezt nagyszerűen ki lehet kalkulálni kalóriaszámolással.

2018. szept. 5. 08:00
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Hol a fehérje?

Így aztán lehet fogyni, izomból.

2018. szept. 5. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!