Tudna mondani valaki fogyáshoz hatásos tippet?
Nagyon nagy vonalakban kalóriadeficit de olvas utána erre is lehet használni a netet. Szerintem olyan nincs, hogy tuti tipp szinte mindenkinél más működik jobban.
Ha rizs, teszta, burgonya es kenyer helyett zöldseget eszel (pl rizs helyett lereszelt leforrazott karfiolt eszel, spagetti helyett zuccinit, salatalevellel keszitheto szedvics/hamburger) a lehetosegek csak a fantaziadon mulnak! Emellett testmozgas, ha nem vagy sportos a napi seta is mozgas legalabb is amig belejossz..Es legyel turelmes! A gyors fogyas nem jo fogyas es hamar visszajon! En 62kg-rol indultam most 56kg-on allok es jol erzem magam mind ezt 8het alatt ertem el napi 15000-20000 lepessel...Egy percig sem eheztem, edesseg helyett gyumolcs/smoothie neha pedig egy-ket kocka 70%-os csoki😊
Sok sikert!
kevesebbet kell enni, mint amire épp szüksége lenne a szervezetnek.
gyomorsavlekötő tud segíteni az éhségérzet csökkentésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!