Tudnátok mondani olyan edzés tervet ami nagyon hatásos?
Calestenic - Vedd meg a könyvet (könyveket akár), olvasd el és megkapod a választ az étrendre is és az edzésre is.
;) kitartás. Mellékhatás: Kókemény leszel, mint az életfogytig bezárt "fegyencek". Ugyanis ők fejlesztették ki a a rendszert az életbenmaradásért. Just do it!
#5. Akár még igazad is lehet(ne), hiszen bármire lehet mondani, hogy kamu és kész, aztán a kamuval vádolt-tól várja mindenki, hogy igazolja magát.
Először is igazold te az állításodat, hogy mire alapozod. Kíváncsi lennék valami bizonyítékra.
Részemről szimpatikus a Calistenic, jobban érzem magam tőle, hasznosnak látom. Még az sem érdekes, hogy igazából ki találta ki. Jól tette.
Nem igazolok semmit ugxanis ha ezt te nem tudod eldönteni magadtól, akkor retardált vagy, hülyékkel pedig nem vitatkozunk ez alapszabály...
#7 Az imént belinkeltél egy irományt. Elolvastam és érdekes volt. Köszönöm szépen.
Íme egy idézet belőle: "ui. szeressétek és tiszteljétek egymást! egyik tábor sem hülye, persze akadnak kivételek. amire rá akartam világítani, hogy fölösleges az egymás basztatása, inkább mondjátok el, miért jó a ti edzésetek, és ha van kedvetek, kóstoljatok bele a másikéba. tök jó lenne, ha mindenki intelligens és kulturált lenne !"
Köszi a linket.
Szóval válaszként a kérdezőnek:
Olvasd el a a segítőkész előttem író linkjét, és szerintem hasznos lesz neked is.
Valaki egyszer azt tanácsolta: "Nem próbálni, hanem csinálni kell..."
Szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!