Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1200 kcal helyett ma bevittem...

1200 kcal helyett ma bevittem vagy 3000-et. (Hazajöttem anyámékhoz, és itt minden van, amit magamnak nem veszek otthon. Mit kell ilyenkor csinálni, hogy helyrehozzam?

Figyelt kérdés

Borzalmas érzés ez most :(

Szeretném valahogy kijavítani....

2018. aug. 31. 00:38
 1/9 anonim válasza:
100%
Kijavítani? Többet nem csinálsz ilyet. Ennyi.
2018. aug. 31. 00:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy nap nem a világ vége. Ha jól emlékszem, 1 kg zsír nagyjából 7000 kalóriának felel meg, tehát amíg ennyi többletet nem viszel be, legfeljebb pár dekát szedhetsz fel. Feltételezem, nem ágyhoz kötött vagy és az 1200 kcal nem a komplett napi kalóriaégetésed, úgyhogy ha ezentúl tartod magad a keretedhez (ami nyilván fogyást eredményez), észre se fogod venni, hogy elcsaltál egy napot. Ha nagyon rosszul érzed magad, mozogj egy kicsit többet holnap.
2018. aug. 31. 04:42
 3/9 anonim ***** válasza:
3000? Az egy karcsú reggeli nasi nálam... Mi a problėmád?
2018. aug. 31. 07:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Kijavitani ugy tudod, ha pszichologushoz mesz. 1200 kaloria a minimalisnal is kevesebb, ha tenyleg ekkora lelki valsagot okoz hogy egyetlen napon normalisan ettel, neked segitseg kell.
2018. aug. 31. 08:40
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Én 1200 kcallal fogyok, szerintem nem vagyok egyedül ezzel....

2018. aug. 31. 11:23
 6/9 anonim ***** válasza:

1500 kcal azért csak kell

Holnap ne álj mérlegre és térj vissza az 1500kcalhoz ennyi egy nap alatt nem hízol el

2018. aug. 31. 19:53
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeségeket azért ne írjatok. Én alacsony vagyok, ezért az alap kalóriaégetésem 1200, erre megy rá amit mozgok egy nap alatt. De ha egész nap az ágyban döglenék és bevinném az 1500 kcalt amit itt javasoltok, szépen elkezdenék hízni. Közepes aktivitás mellett ugyanezzel a mennyiséggel még mindig nem tudnék fogyni. Egyszerű matek. Nem éhezteti magát a kérdező és nem vagytok tisztában a magasságával, életvitelével, stb.
2018. aug. 31. 20:03
 8/9 anonim ***** válasza:

Egy nap nem a világ, de persze nem mindegy, hogy az 1200 kcal egy pici kalóriadeficitet ad, amit sok napra elrontottál a mával (bár lehet, hogy 3 napig olyan jóllakott leszel, hogy leesik a bevitel, bár az koplalás lesz, ami baj...) vagy jó kis combos deficitnél villant be s direkt jót tett anyagcserének és léleknek (jó, mivel aggódsz, annyira nem) - vagy az 1200 kcallal koplalsz s a lehető legjobb, ami történhetett, hogy éhező tested kapott egy tisztességesebb napot...

Valószínűleg feljön egypár deka és kész.

Van, akinek nem jó egy ilyen nap, mert nem jóllakottabb lesz utána, hanem újra szeretne sokat enni s nehéz visszafognia magát. Esetleg megterhelő. Én jóval többet eszem 1200 kcalnál, de azért 3000 kcal ma már kicsit sok lenne egy nap. Elgondolkodtató ez a hatalmas ugrás. Lehet, hogy semmi gond, te ilyen vagy, de azért egy rendes, egészséges fogyásnál nem vágyunk ilyen hatalmas kilengésre.

(Bár 3000 kcal végülis nem feltétlenül sok étel egy egész napra, alkalmilag, kalóriadeficites időszak után...)

Az aktivitásodról sem tudunk semmit, bár ha borzalmasan érzed magad, akkor valószínűleg nem többórás extra edzés mellett jelentkezett ez a mennyiség...

2018. aug. 31. 21:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Velem is volt ilyen. Nekem javított is az amúgy lelassult fogyásomon. Itt javasolták hogy tartsak pár csalónapot. Bejött:)
2018. szept. 2. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!