1200 kcal helyett ma bevittem vagy 3000-et. (Hazajöttem anyámékhoz, és itt minden van, amit magamnak nem veszek otthon. Mit kell ilyenkor csinálni, hogy helyrehozzam?
Borzalmas érzés ez most :(
Szeretném valahogy kijavítani....
Köszi a válaszokat!
Én 1200 kcallal fogyok, szerintem nem vagyok egyedül ezzel....
1500 kcal azért csak kell
Holnap ne álj mérlegre és térj vissza az 1500kcalhoz ennyi egy nap alatt nem hízol el
Egy nap nem a világ, de persze nem mindegy, hogy az 1200 kcal egy pici kalóriadeficitet ad, amit sok napra elrontottál a mával (bár lehet, hogy 3 napig olyan jóllakott leszel, hogy leesik a bevitel, bár az koplalás lesz, ami baj...) vagy jó kis combos deficitnél villant be s direkt jót tett anyagcserének és léleknek (jó, mivel aggódsz, annyira nem) - vagy az 1200 kcallal koplalsz s a lehető legjobb, ami történhetett, hogy éhező tested kapott egy tisztességesebb napot...
Valószínűleg feljön egypár deka és kész.
Van, akinek nem jó egy ilyen nap, mert nem jóllakottabb lesz utána, hanem újra szeretne sokat enni s nehéz visszafognia magát. Esetleg megterhelő. Én jóval többet eszem 1200 kcalnál, de azért 3000 kcal ma már kicsit sok lenne egy nap. Elgondolkodtató ez a hatalmas ugrás. Lehet, hogy semmi gond, te ilyen vagy, de azért egy rendes, egészséges fogyásnál nem vágyunk ilyen hatalmas kilengésre.
(Bár 3000 kcal végülis nem feltétlenül sok étel egy egész napra, alkalmilag, kalóriadeficites időszak után...)
Az aktivitásodról sem tudunk semmit, bár ha borzalmasan érzed magad, akkor valószínűleg nem többórás extra edzés mellett jelentkezett ez a mennyiség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!