Timido kérdése:
Rizs, hal és csirkemellen kívül mit lehet enni ebédre?
Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 18:14
11/14 anonim válasza:
De, gond a rántás de 2 fakanál tk.lisztbe meg egy kis olajba nem halt még bele senki, mi ennyit szoktunk rakni kb 5 literes fazéknyi kajába, amit én eszek kb 5 napig. Na most oszd el , mennyi az, és még mindig jobb mintha krumplit enne.. Nagyokos.
12/14 anonim válasza:
Az utolsónak üzenném, hogy nem kötekedni akartam a lisztes habarással, egyszerűen csak érdeklődtem, mert ezen az oldalon sokan ellenzik a liszt miatt. Én is liszttel habarom, mert szerintem sem azon az 1 kanál liszten múlik a végeredmény.... Nagyokos
13/14 anonim válasza:
Akkor félreértettem, bocsánat :) Csak ugy vettem mintha kötekedés lenne.
14/14 anonim válasza:
Semmi gond, nem kötekedtem, szerintem is simán belefér, elvégre egész életünkön keresztül nem vonhatunk meg mindent magunktól. A kívánt súly elérése után az ember hajlamos lenne visszaállni a régi berögzött szokásokhoz étkezés terén, és mit érne el vele...? Ezért inkább legyen lassabb a fogyás üteme, de ezek a kis mennyiségek kellenek ahhoz, hogy diéta alatt is tudjunk jóízűeket enni. Én így gondolom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!